آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان میکند با 30% تخفیف در مجهزترین و بزرگترین مرکز و کلینیک نوروفیدبک در مشهد در این مطلب به موضوعات آیا نوروفیدبک تاثیر دارد؟ -مقاله نوروفیدبک و بیش فعالی- نوروفیدبک برای درمان وسواس- داروی جدید بیش فعالی- نوروفیدبک و اضطراب- نوروفیدبک دولتی- قرص نوروفیدبک چیست- تفاوت نوروفیدبک و بیوفیدبک خواهیم پرداخت.
آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان میکند – تمام تلاش مجموعه زندگی شاد در مشهد این می باشد تا بتواند از دغدغه شما هموطنان و همشهریان عزیز بکاهد لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد آیا نوروفیدبک تاثیر دارد؟ -مقاله نوروفیدبک و بیش فعالی- نوروفیدبک برای درمان وسواس- داروی جدید بیش فعالی- نوروفیدبک و اضطراب- نوروفیدبک دولتی- قرص نوروفیدبک چیست- تفاوت نوروفیدبک و بیوفیدبک در اختیار شما عزیزان قرار داده شود.
آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان میکند – نوروفیدبک با 30% تخفیف توسط درمانگر با سابقه و مجرب در مجهزترین و یکی از باسابقه ترین مراکز درمان نوروفیدبک در مشهد انجام می گردد.
درمان بیش فعالی و بی توجهی کودکان با تکنیک نوروفیدبک
امروزه بیش از هر زمان دیگری، برای درمان کودکان بیش فعال و کم توجه (ADHD ) از نوروفیدبك استفاده می شود. بیش از75% کودکان مبتلا به بیش فعالی وکم توجهی (ADHD) به وسیله نوروفیدبک بهبودی كامل مییابند. والدین این کودکان اغلب از رفتار نامناسب، پرخاشگری، بیدقتی و بیتوجهی در مورد تکالیف مدرسه، بینظمی و بیقراری کودکان خود شکایت دارند.
بی توجهی، تكانشگری و بیش فعالی نسبت به همسالان، سه ویژگی اصلی بیش فعالی وکم توجهی هستند. کودكی كه دائماً حواسش از تكلیف پرت میشود، معمولاً دارای كمبود توجه است.
تظاهرات بالینی این كودكان عبارت است از:
خطاهای بیدقتی، نادیده گرفتن و حذف جزئیات، اشكال در روابط اجتماعی و عزت نفس پایین. مبتلایان به بیش فعالی وکم توجهی بدون اینكه منتظر دستور انجام عملی بمانند، خیلی سریع به موقعیتها پاسخ می دهند.
این افراد ممكن است نتوانند به عواقب منفی، مخرب یا حتی خطرناك رفتارهای خود توجه كنند. لذا به نظر می رسدكه این کودکان، زیاد اقدام به فعالیتهای مخاطره آمیز غیر ضروری میكنند.
مسمومیتها و صدمات اتفاقی در كودكان مبتلا به بیش فعالی وکم توجهی متداول است. ضمن انکه رفتار دیگران با این کودکان که خود حاصل اعمال مخرب این کودکان می باشد باعث گوشه گیری وافت اعتماد به نفس در این کودکان می شود وآنها بیش از پیش سرخوده می شوند واز طرفی علی رغم هوش خوبی که آنها دارند، در امور درسی ویادگیری مشکلات متعددی ناشی از حواس پرتی و بی توجهی پیدا می کنند.
برای كودكان مبتلا به بیش فعالی وکم توجهی منتظر نوبت بازی ماندن یا در صف ماندن بسیار سخت و مشكل است. آنها در عملكرد كاری شان تلاش كمی كرده و خیلی زود از كاری كه به نظرشان خستهکننده می آید، دست می كشند.
حرف دیگران را قطع كردن و پراندن پاسخهای بدون تأمل به سوالات دیگران، امری شایع است. برداشت افراد عادی از این كودكان به صورت افرادی با خویشتن داری ضعیف، روده دراز، مسئولیت ناپذیر، ناپخته یا كودك صفت، تنبل، و كاملاً گستاخ می باشد.
باید به خاطر داشت که نوروفیدبک در واقع نوعی یادگیری است، و مغز یاد میگیرد که چطور به تنظیم خود پرداخته و نقائص عملکردی خود را برطرف کند. مانند هر درمانی کامل کردن دورۀ درمان با نوروفیدبک بسیار مهم است و ناقص گذاشتن درمان، سبب عود علائم میگردد. همچنانکه رانندگی را یاد میگیریم و آن را فراموش نمیکنیم، این یادگیری هم فراموش نمیشود.