برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم : کارآمدترین خدمات تخصصی روانپزشکی با درمان های بدون دارو و پایدار در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد ، این خدمات شامل ارزیابی و درمان اختلالات روانپزشکی شایع ، درک نیازهای ویژه گروههای خاص دچار بیماری روانپزشکی در محیط های طبی مانند سالمندان، کودکان، افراد دچار ناتوانی ذهنی و … می باشد ؛ همچنین تخصص روانپزشکان متعهد ما در موضوعات اگر افسردگی را درمان نکنیم چه میشود- به چه روانشناسی مراجعه کنیم- برای درمان عصبانیت به چه دکتری مراجعه کنیم- برای درمان اضطراب به چه متخصصی مراجعه کنیم- علائم افسردگی- برای درمان افسردگی چه باید کرد- چه موقع به دکتر اعصاب و روان مراجعه کنیم نیز است. شما عزیزان می توانید با رزرو تلفنی با شماره تلفن 09375125010 از خدمات این مرکز بهره مند شوید.
برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم– کلینیک زندگی شاد افتخار دارد که جهت درمان انواع اختلالات روانپزشکی در سالمندان، بزرگسالان، نوجوانان و کودکان با 30% تخفیف با تمام توان در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان روانپزشکان مجرب خود در مورد اگر افسردگی را درمان نکنیم چه میشود- به چه روانشناسی مراجعه کنیم- برای درمان عصبانیت به چه دکتری مراجعه کنیم- برای درمان اضطراب به چه متخصصی مراجعه کنیم- علائم افسردگی- برای درمان افسردگی چه باید کرد- چه موقع به دکتر اعصاب و روان مراجعه کنیم با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر حضور شما عزیزان در کلینیک تخصصی زندگی شاد با سال ها سابقه ی درخشان خواهیم بود.
کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد با عالی ترین تیم از بهترین روانپزشکان کشور به ارایه خدمات روانپزشکی در زمینه انواع اختلالات مرتبط با روانپزشکی در بزرگسالان ، نوجوانان و کودکان می پردازد ؛ موسسه تخصصی زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه خدمت می نماید. با توسعه دنیای صنعتی و افزایش فشارهای جسمی روانی ناشی از زندگی صنعتی، اختلالات مرتبط با استرس در انسان رو به افزایش است. ویژگی اساسی این تغییر، پررنگ شدن عوامل روانی اجتماعی و فرهنگی و اهمیت یافتن تاثیر عوامل اجتماعی بر بروز و سیر و درمان بیماری ها است. هدف ما برطرف کردن استرس ها و مشکلات شما عزیزان در زمینه های مختلف روانپزشکی می باشد.
برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم- توسط روانپزشکان و درمانگران مجرب و حرفه ای در بهترین مرکز روانپزشکی با بیش از 15 سال سابقه موفق در مشهد و همچنین با درمان های بدون دارو و پایدار برای شما هموطنان عزیز با رزرو تلفنی با شماره تلفن 09375125010 انجام می گیرد.
افسردگی چیست؟
غمگین بودن و ناراحتی را نباید با افسردگی یکسان دانست. افسردگی یا افسردگی اساسی پیچیدهتر از احساس غمگین بودن و ناراحتی است. هر فردی در زندگی دچار احساس ناراحتی میشود که چند روز طول میکشد و خود به خود از بین میرود. اما نشانه های افسردگی متفاوت است. برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم– افسردگی باعث اختلال در زندگی روزمره شده و انجام فعالیتها را دشوار میکند.
تشخیص بین غم و افسردگی دشوار است. غم و افسردگی ویژگی های مشابه زیادی دارند، اما تفاوت های مهمی بین آنها وجود دارد.اندوه یک واکنش کاملا طبیعی در برابر فقدان است، در حالی که افسردگی یک اختلال روانی است. افرادی که اندوهگین میشوند احساس غم و اندوه را گاه به گاه تجربه میکنند، اما آنها هنوز هم میتوانند از زندگی لذت ببرند و به آینده امیدوار باشند.
در مقابل، افرادی که افسرده هستند دائما و به شدت احساس غم و اندوه میکنند. تقریبا از انجام هیچ کاری لذت نمیبرند و نسبت به آینده ناامیدند.
علائم افسردگی چیست؟
افسردگی بیماری روانپزشکی جدی و شایع است که احساسات، تفکر، نحوه رفتار و کارایی فرد را در زندگی به شدت تحت تأثیر قرار میدهد.
اگر افسرده هستید، ممکن است احساس ناراحتی یا ناامیدی کنید و علاقه خود را نسبت به چیزهایی که قبلاً از آنها لذت میبردید، از دست بدهید. این علائم ممکن است هفته ها یا ماه ها ادامه پیدا کند و در کیفیت کار، زندگی اجتماعی و خانوادگی شما تداخل ایجاد کند.
افسردگی میتواند علائم زیادی داشته باشد، اما الزاماً همه علائم در یک فرد بروز پیدا نمیکند. برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم– لازم به ذکر است، برای مشخص شدن تشخیص افسردگی فرد میبایست ۵ علامت از علائم افسردگی را به مدت دو هفته متوالی در خود احساس کند. بروز علائم افسردگی در جوانان، کودکان و سالمندان با هم متفاوت است.
شدت علائم افسردگی و مدت زمان پایداری آنها از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی از نشانههای افسردگی عبارتند از:
- احساس غم، پوچی یا اضطراب: این احساسات ادامه دار بوده و با گذشت زمان بهبود پیدا نمیکنند.
- احساس بی ارزشی، گناه و ناامیدی: از علائم افسردگی داشتن حس بدبینی نسبت به زندگی و خود یا فکر کردن بیش از حد به ناکامیها و شکستها است.
- احساس ناامیدی: فرد افسرده نسبت به آینده بدبین است و حتی ممکن است به خودکشی فکر کند.
- تحریک پذیری بالا: از نشانههای افسردگی میتوان به بیقراری یا بدخلقی بیش از حد معمول اشاره کرد.
- کاهش انگیزه: فعالیتها و سرگرمی هایی که قبلاً لذتبخش بودند برای فرد افسرده دیگر جذاب به نظر نمیآیند. حتی ممکن است افسردگی منجر به کاهش میل جنسی و اشتها نسبت به غذا شود.
- کاهش انرژی: احساس کندی در حرکت یا خستگی بیش از حد در افسردگی بسیار شایع است. انجام وظایف و مدیریت فعالیتهای روزمره برای فرد افسرده دشوار است.
- کاهش تمرکز: تمرکز کردن وقتی افسرده هستید دشوار است. خواندن روزنامه یا تماشای تلویزیون سختتر از قبل است. به خاطر سپاری جزئیات یا تصمیم گیریهای ریز و درشت در این حالت مشکل است.
- تغییر الگوی خواب: فرد افسرده ممکن است خیلی زود از خواب بیدار شود یا نتواند به راحتی به خواب برود. همچنین ممکن است فرد دچار پرخوابی شود.
- تغییرات اشتها: از نشانههای افسردگی پرخوری یا کاهش اشتها است. افسردگی اغلب منجر به اضافه وزن یا کاهش وزن میشود.
- درد و کوفتگی: سردرد، انقباضات عضلانی، ناراحتی معده یا مشکلات گوارشی از علائم جسمی افسردگی هستند.
- اعتماد به نفس پایین
- میل به گریه یا گریه کردن شدید
- لذت نبردن از زندگی
- احساس اضطراب یا نگرانی
- داشتن افکار خودکشی یا آسیب رساندن به خود
- یبوست
- میل جنسی کم (از دست دادن میل جنسی)
- تغییرات در چرخه قاعدگی
- اجتناب از رابطه با دوستان و شرکت در فعالیت های اجتماعی
- غفلت از سرگرمیها و علائق
- مشکلات در محیط کار و خانه
علائم افسردگی در مردان و زنان به شکل مختلفی میتواند ظاهر شود که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
علائم افسردگی در مردان
مردان کمتر از زنان علائم افسردگی را در خود تشخیص میدهند. برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم– در واقع مردان بیشتر علائم خود را انکار یا آنها را از اطرافیانشان پنهان میکنند. علائم افسردگی شدید در مردان اغلب خود را به صورت عصبانیت، سوء مصرف مواد و اضطراب نشان میدهد.
علائم شایع افسردگی در مردان که اغلب نادیده گرفته میشود عبارتند از:
درد جسمی: کمر درد، سردد مکرر، مشکلات خواب، ناتوانی جنسی، اختلال گوارشی
عصبانیت: بی قراری، حساسیت نسبت به انتقاد، از دست دادن حس شوخ طبعی و خشونت
رفتارهای پر خطر: افسردگی در مردان منجر به رفتارهای پرخطری مثل رانندگی بی باک، مصرف الکل، سوء مصرف مواد و دارو و رابطه جنسی نا ایمن میشود.
علائم افسردگی در زنان
زنان بیشتر از مردان علائم افسردگی را تجربه می کنند. این تفاوت در میزان ابتلا به افسردگی میان زنان و مردان به عوامل اجتماعی، هورمونی و زیستی وابسته است.
افسردگی در زنان به عللی مثل تغییرات هورمونی پیش از قاعدگی، ناباروری، افسردگی بعد از زایمان، تخمک گذاری، استرس، تصویر ذهنی از بدن، مشکلات تیروئید، عوارض جانبی داروها و بیماریها و ناتوانی های مزمن جسمی رخ میدهد
سابقه ابتلای خانوادگی به افسردگی، تنهایی و نداشتن حمایت اجتماعی و عاطفی لازم، آسیبها یا سوء استفادههای دوران کودکی، مشکلات عاطفی، مصرف الکل، مشکلات خانوادگی و مسائل مربوط به فرزندان، تغییر یا از دست دادن شغل، بازنشستگی، مشکلات مالی، مرگ عزیزان و … همگی از عواملی هستند که در ایجاد علائم افسردگی شدید در زنان نقش دارند.
علائم شایع افسردگی در زنان عبارتند از:
- احساس ناامیدی و درماندگی
- عدم علاقه نسبت به فعالیتها و علایق قبلی
- کاهش یا اضافه وزن قابل مشاهده
- کاهش یا افزایش قابل توجه اشتها
- تغییر الگوی خواب
- عصبانیت و بیقراری
- احساس خستگی، کمبود انرژی و کندی حرکت
- کاهش تمرکز، قدرت تصمیمگیری و به خاطر سپاری موضوعات مهم
- درد و کوفتگی، سردرد، گرفتگی عضلات، حساسیت پستانها
- افکار خودکشی
بروز نشانه های افسردگی در افراد به دلایل مختلفی است. از جمله:
ساختار مغز: نحوه تبادل اطلاعات توسط اعصاب در مغز و اختلال در عملکرد انتقالدهندههای عصبی میتواند باعث ایجاد افسردگی شود.
ژنتیک: ژنهای مشخصی در انسان ممکن است بتوانند در ایجاد افسردگی نقش داشته باشند. هرچند که وجود این ژنها لزوماً ابتلا به افسردگی را تضمین نمیکند. افسردگی میتواند ریشه خاوادگی داشته باشد اما قطعیت ندارد.
اتفاقات زندگی: اتفاقات مختلفی میتوانند موجب بروز افسردگی شوند. از دست دادن عزیزان یا رابطههای عاطفی سخت میتوانند از عوامل بروز علائم افسردگی باشند.
مشکلات دوران کودکی: افرادی که در کودکی تجارب سختی داشتهاند با احتمال بیشتری افسردگی میگیرند.
برای درمان افسردگی به چه دکتری مراجعه کنیم– در این مطلب به موضوعات تخصصی مهمی مانند اگر افسردگی را درمان نکنیم چه میشود- به چه روانشناسی مراجعه کنیم- برای درمان عصبانیت به چه دکتری مراجعه کنیم- برای درمان اضطراب به چه متخصصی مراجعه کنیم- علائم افسردگی- برای درمان افسردگی چه باید کرد- چه موقع به دکتر اعصاب و روان مراجعه کنیم پرداختیم. بسیاری از بیماری های جسمی ریشه در بیماری های روحی و روانی دارد. همه ما می دانیم که زندگی بدون چالش وجود ندارد. گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر شدید می شوند که تحمل آن ها سخت می شود و روند طبیعی زندگی ما را مختل می کند. در این شرایط فقط یک روانپزشک حرفه ای می تواند به ما کمک کند. ما در کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد تلاش داریم تا با ارایه خدمات سلامت روان زندگی جدید و شادی را برای شما عزیزان فراهم نماییم. شما عزیزان می توانید از طریق شماره های 09107258953 -09352189096- 09375125010 با ما در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود یا جهت رزرو تلفنی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید. آرزوی ما دیدن افرادی شاد و بدون دغدغه در جامعه می باشد.
برای مطالعه بیشتر درباره درمان افسردگی اینجا کلیک کنید.