تفاوت rtms با نوروفیدبک در مجهزترین و بزرگترین مرکز و کلینیک نوروفیدبک در مشهد در این مطلب به موضوعات tms بهتر است یا ect-tdcs چیست-تحریک الکتریکی مغز-الکتروشوک چیست-عوارض شوک درمانی چیست-نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد-درمان نوروفیدبک خواهیم پرداخت.
تفاوت rtms با نوروفیدبک – تمام تلاش مجموعه زندگی شاد در مشهد این می باشد تا بتواند از دغدغه شما هموطنان و همشهریان عزیز بکاهد لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد tms بهتر است یا ect-tdcs چیست-تحریک الکتریکی مغز-الکتروشوک چیست-عوارض شوک درمانی چیست-نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد-درمان نوروفیدبک در اختیار شما عزیزان قرار داده شود.
تفاوت rtms با نوروفیدبک – نوروفیدبک توسط درمانگر با سابقه و مجرب در مجهزترین و یکی از باسابقه ترین مراکز درمان نوروفیدبک در مشهد انجام می گردد.
زمانی که امواج مغز در یک فرایند مطلوب عمل می کنند، در نوروفیدبک این امواج تقویت می شوند. نوروفیدبک کنترل برخی فعالیت های غیرارادی بدن، مانند ضربان قلب و اضطراب، تا حدی توسط فرد کنترل می شود. در نوروفیدبک امواج مغزی در فرایند درمان بسیار مهم هستند. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقالات مربوط به نوروفیدبک را در سایت جستجو کنید.
در روش TMS پالس های مغناطیسی کوتاه مدتی ایجاد می شوند که مشابه امواج MRI هستند و بدون درد به نورون های عصبی مغز می رسند و باعث فعالیت کوتاه مدت نورون های مربوطه می شوند.
rTMS تحریک مغناطیسی مغز است که در طی آن فعالیت الکتریکی مغز تحت تأثیر میدان مغناطیسی قرار می گیرد. میدان مغناطیسی از طریق جریان پالس هایی از سر عبور می کند. در طی این روش میدان مغناطیسی میتواند نواحی خاصی از قشر مغز را تحریک کند. هر پالس مغناطیسی به راحتی و بدون احساس درد، از پوست سر و استخوان و پرده های مغز گذشته و به نورون های عصبی می رسد و موجب فعالیت کوتاه مدت نورون های عصبی آن قسمت از مغز می شود.
تفاوت rtms با نوروفیدبک – میدان مغناطیسی که در نتیجه rTMS ایجاد میشود علاوه بر ایمن بوده احساس ناخوشایندی نیز در فرد ایجاد نمی کند. عبور میدان مغناطیسی از مغز سبب ایجاد جریانی در سلول های عصبی مغز میشود و این سلول ها را تحریک می کند. rTMS میتواند برای هر بیمار بطور اختصاصی و در منطقه خاصی از مغز انجام بگیرد. این روش درمانی بسته به نوع بیماری یا اختلال می تواند تاثیرات اختصاصی بازدارنده یا تحریکی بر آن قسمت از مغز بگذارد.
بر اساس تحقیقات انجام گرفته افزایش یا کاهش متابولیسم مناطق خاصی از مغز می تواند سبب بروز مشکلات روانپزشکی همچون افسردگی در افراد شود که با روش rTMS قابل درمان است. rTMS در بیمارانی که نسبت به درمان دارویی افسردگی پاسخ مثبت نداده اند به عنوان یک روش موثر کاربرد دارد. امروزه افسردگی یکی از شایع ترین بیماری های روانی در جهان محسوب می شود. که بر اساس آمارها ۳۵۰ میلیون نفر که ۵ درصد جمعیت کل جهان را تشکیل می دهند از آن رنج می برند.
تفاوت rtms با نوروفیدبک – درمان از طریق تحریک الکترو مغناطیسی مغز توسط دستگاه rTMS بهترین درمان افسردگی از سال ۲۰۰۸ شناخته شده است که مورد تایید سازمان غذا و دارو آمریکا نیز رسیده است. تحریک الکترومغناطیسی مغز توسط دستگاه tms میتواند به عنوان یک عامل خارجی فعل و انفعالات نورون ها را به حالت طبیعی برگرداند و بیماری هایی همچون سکته مغزی، وزوزگوش ، افسردگی، وسواس ،اضطراب و اختلال دوقطبی را درمان کند.
بازخورد عصبی’ یا نوروفیدبک در اصل، نوعی بیوفیدبک است که با استفاده از ثبت امواج الکتریکی مغز و دادن بازخورد به فرد تلاش میکند که نوعی خودتنظیمی را به آزمودنی آموزش دهد. بازخورد، بهطور معمول از راه صدا یا تصویر به فرد ارائه میشود و از این طریق، فرد متوجه میشود که آیا تغییر مناسبی را در فعالیت امواج مغزی خود ایجاد کردهاست یا خیر.