دلایل مراجعه به روانپزشک : ارائه کلیه خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در بهترین مرکز روانپزشکی مشهد ، این خدمات شامل انواع اختلالات روانپزشکی از جمله استرس و اضطراب، کم توانی ذهنی ، اسکیزوفرنی ، پراشتهایی یا بی اشتهایی عصبی ، اختلالات روانی در کودکان و نوجوانان به دلایل مختلف و…. می باشد ؛ همچنین تخصص روانپزشکان کار بلد ما در موضوعات به روانپزشک چه بگوییم- از کجا بفهمیم نیاز به روانپزشک داریم- چه کسانی نیاز به روانشناس دارند- تجربه مراجعه به روانپزشک- تفاوت روانپزشک با متخصص اعصاب و روان- برای درمان اضطراب به چه متخصصی مراجعه کنیم- کسانی که مشکل اعصاب دارند نیز است.
متن: دلایل مراجعه به روانپزشک– کلینیک زندگی شاد افتخار خود می داند که جهت انجام انواع اختلالات روانپزشکی در کودکان و نوجوانان و بزرگسالان با 3۰% تخفیف در تمامی ساعات کاری در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان روانپزشکان کاربلد خود در مورد به روانپزشک چه بگوییم- از کجا بفهمیم نیاز به روانپزشک داریم- چه کسانی نیاز به روانشناس دارند- تجربه مراجعه به روانپزشک- تفاوت روانپزشک با متخصص اعصاب و روان- برای درمان اضطراب به چه متخصصی مراجعه کنیم- کسانی که مشکل اعصاب دارند با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر شما عزیزان در کلینیک تخصصی زندگی شاد با سال ها سابقه ی درخشان خواهیم بود.
کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد با دارا بودن بهترین روانپزشکان کشور و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران ، به ارایه خدمات روانپزشکی در زمینه انواع اختلالات مرتبط با روانپزشکی در بزرگسالان و کودکان می پردازد ؛ دفتر موسسه زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه خدمت می نماید ؛ هدف ما برطرف کردن استرس ها و مشکلات شما عزیزان در زمینه های مختلف روانپزشکی می باشد ؛ آرزوی ما دیدن افرادی شاد ، بدون داشتن دغدغه های بزرگ می باشد ؛ همچنین همواره به یاد داشته باشید که برای داشتن کودکانی سالم و شاد در هرحال و فرزندانی موفق و پویا در آینده از همین حالا به فکر سلامت روان کودکان در کنار سلامت جسمانی آنها باشید ؛ چه بسا بسیاری از مشکلات جسمانی کودکان که بخاطر مشکلات روانی ایجاد می شود ؛ همکاران ما با کمال میل جهت هرگونه مشاوره تلفنی و یا حضوری در خدمت رسانی به شما عزیزان حاضرند.
دلایل مراجعه به روانپزشک- توسط روانپزشکان و درمانگران مجرب و حرفه ای در بهترین مرکز روانپزشکی با بیش از 15 سال سابقه موفق در مشهد و همچنین با 30% تخفیف برای شما هموطنان عزیز انجام می گیرد.
کی باید به روانپزشک مراجعه کنیم؟ من آزادانه و اغلب به جای واژه «پزشک»، از کلمه «روانپزشک» استفاده میکنم. دلیلش هم بسیار ساده است: روانپزشک درواقع دکتر متخصص است. بله، درست است. دلایل مراجعه به روانپزشک– روانپزشک تمام حقوق و مزایای هر پزشک دیگر را دارد و اگر شرایط ایجاب کند، می تواند طحال شما را دربیاورد. با اینحال، تفاوت های اساسی بین «پزشک» عمومی و «روانپزشک» متخصص وجود دارد. گاهی به روانپزشک نیاز دارید و گاهی مراجعه به یک پزشک کفایت می کند. پس از کجا بدانیم که نیاز به روانپزشک است؟ در چه مواردی به روانپزشک احتیاج است؟ دلایل مراجعه به روانپزشک– روانپزشک همان دکتری است که در زمینه ی سلامت روان تعلیم دیده است. بنابراین به جای اینکه صرفا پزشک عمومی باشد، برای کسب تخصص در سلامت روان تحصیلات بیشتری را پشت سر گذاشته است. روانپزشک (بسته به کشوری که در آن زندگی می کند) بعد از دورهی دبیرستان حدود ده سال تعلیم می بیند. نباید روانپزشک را با روانشناس که پزشک بالینی نیست و فقط در زمینه ی روانشناسی تخصص دارد اشتباه گرفت. روانشناس تراپیست است و نمی تواند دارو تجویز کند. همچنین نباید روانپزشک را با پزشک خانواده، که پزشک عمومی است، اشتباه گرفت. وظیفه ی پزشک عمومی این است که به آسیبهای روزمره ی جسمی رسیدگی کند و بداند چه زمان باید بیمار را به یک متخصص دیگر ارجاع داد. بیماری روانی و پزشک عمومی به نظر من هرکس که دچار بیماری روحی است باید توسط متخصص رشته ی روانپزشکی (یعنی روانپزشک) معاینه شود. پزشک عمومی با عدم تشخیص مشکلات پیچیدهی روحی و تشخیص افسردگی هنگامی که فرد اصلا مبتلا به افسردگی نیست، ضرر جبران ناپذیری به فرد میزنند. دلایل مراجعه به روانپزشک– پزشک عمومی سرطان را تشخیص نمی دهد-متخصص اینکار را انجام می دهد و درمورد بیماریهای روحی هم همین امر صادق است. بعد از اینکه روانپزشک وضعیت شما را بهدرستی تشخیص داد، آنوقت می توان شرایط را تحت نظارت پزشک عمومی کنترل نمود اما فقط درصورتی که مشکل حادی نداشته باشید یا به مدت طولانی از ثبات روانی خوبی برخوردار باشید. چه زمان به روانپزشک نیاز است؟- خب، به غیر از تشخیص چه زمانی به روانپزشک احتیاج است؟
- هر زمان که به بیش از یک داروی روانپزشکی نیاز داشته باشید
- اگر به بیش از یک بیماری مبتلا هستید
- درصورتی که تحت نظر پزشک عمومی حالتان بهتر نمیشود
- اگر مصرف یک یا دو قرص ضد افسردگی تاثیری نداشته
- اگر اثرات جانبی پیچیدهای تجربه میکنید
- درصورتیکه مایل به تغییر داروهای خود باشید