کاربرد نوروفیدبک با 30% تخفیف در مجهزترین و بزرگترین مرکز و کلینیک نوروفیدبک- پرسش و پاسخ درباره نوروفیدبک- نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد- نظرات در مورد نوروفیدبک- هزینه نوروفیدبک- عکس دستگاه نوروفیدبک- طرز کار دستگاه نوروفیدبک
کاربرد نوروفیدبک – تمام تلاش مجموعه زندگی شاد در مشهد این می باشد تا بتواند از دغدغه شما هموطنان و همشهریان عزیز بکاهد لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعه ایی در مورد پرسش و پاسخ درباره نوروفیدبک- نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد- نظرات در مورد نوروفیدبک– هزینه نوروفیدبک- عکس دستگاه نوروفیدبک- طرز کار دستگاه نوروفیدبک در اختیار شما عزیزان قرار داده شود.
کاربرد نوروفیدبک – نوروفیدبک با 30% تخفیف توسط درمانگر با سابقه و مجرب در مجهزترین و یکی از باسابقه ترین مراکز درمان نوروفیدبک در مشهد انجام می گردد.
نوروفیدبک چیست و چگونه کار میکند؟
نوروفیدبک را میتوان نوعی فیدبک تعریف کرد که با استفاده از ثبت امواج الکتریکی مغز و دادن بازخورد به فرد، نوعی خود تنظیمی را به فرد آموزش میدهد. این بازخورد یا فیدبک از طریق صدا یا تصویر به فرد منتقل میشود و از این طریق فرد متوجه تغییرات در فعالیتهای مغزی خود خواهد شد. در این حالت کنترل بازیهای کامپیوتری تنها با استفاده از امواج مغز شخص صورت میگیرد. در روش درمانی نوروفیدبک، حسگرهایی که الکترود نامیده میشوند بر روی پوست سر بیمار قرار میگیرند و از این طریق فعالیتهای مغز را ثبت خواهند کرد، زمانی که مغز اطلاعاتی در مورد فعالیتهای خود داشته باشد توانایی زیادی برای تغییر کردن پیدا میکند و با بالا و پایین رفتن امواج مغز سعی میکند، سطح فعالیتهای خود را تغییر دهد تا به فرم دلخواه خود برسد.
کاربرد نوروفیدبک – نوروفیدبک چه کاربردی دارد؟
- نوروفیدبک قادر است امواج مغز را که در اثر افسردگی، اضطراب،وسواس، میگرن و … به هم ریخته است را به حالت طبیعی در آورد. از جمله بیماریهایی که میتوان با استفاده از نوروفیدبک به درمان آنها پرداخت، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بیش فعالی، کم توجهی: حدود ۸۵% از کودکان مبتلا به این بیماری از این طریق درمان شدهاند.
- اضطراب: درمان اضطراب از اولین مواردی بود که به این روش درمانی پاسخ داد حدود ۹۰% از افراد مبتلا به اضطراب از این طریق درمان شدهاند.
- ناتوانی یادگیری: فیدبک پس از یک دوره درمانی به طور کامل این مشکل را رفع میکند.
- اختلال خواب: اولین تغییری که مراجعان به روش درمانی احساس خواهند کرد تنظیم شدن خواب آنها است.
- آسیب مغزی: نوروفیدبک میتواند مشکلات مربوط به آسیب یا سکتههای مغزی را درمان کند که جملهی این مشکلات میتوان به سرگیجه، حواس پرتی، اضطراب، افسردگی اشاره کرد.
- از دیگر بیماریهایی که نوروفیدبک در درمان آنها موثر است میتوان به تعریق دستها، درد مزمن، بیماری صرع، یبوست، میگرن، چاقی، اوتیسم، آسم و …. اشاره کرد.
عوارض نوروفیدبک
تا به حال هیچ عوارض جانبی برای این روش درمانی گزارش نشده است زیرا که این روش کاملا ایمن بوده و امواج و سیگنالی را وارد مغز نمیکند بلکه اطلاعات مغز را ثبت خواهد کرد. تنها در مواردی ممکن است به درمان پاسخ صحیحی ندهد. همچنین میتوان گفت این روش درمانی عوارض جانبی مصرف دارو را ندارد اما نباید آن را روشی ضد دارو نامید، بلکه این روش در اغلب موارد همراه با مصرف دارو مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت نوروفیدبک در ایران
نوروفیدبک یک دستگاه بسیار پیشرفته و گران است و با توجه به اینکه هر جلسه از درمان نیاز به نیم ساعت تا یک ساعت استفاده از دستگاه دارد هزینه زیادی را در برمیگیرد. نرخ این روش درمان بر اساس تعداد جلسات مورد نیاز و زمان هر جلسه، توسط ادارههای دولتی تعیین شده است و مسلما هزینهی این روش درمانی در پایتخت بیشتر خواهد بود.
میزان موفقیت نوروفیدبک چه قدر است؟
جهت درمان با استفاده از نوروفیدبک میتوان اظهار کرد در صورتی که مشکل به درستی شناسایی شده و مشخص شود نوروفیدبک به تنهایی قادر به حل مشکل است، میتوان این را اطمینان داد که به احتمال ۱۰۰ درصد مشکل را حل کند اما مشکلات عصبی تنها ناشی از یک عامل اصلی نیستند بلکه جمعی از عوامل موجب یک بیماری عصبی میشوند به طور مثال در اختلال بیشفعالی عوامل گوناگونی از جمله نامتعادل شدن آهن، سرب و هورمونهای رشد در ایجاد این مشکل دست دارند همچنین این اختلال بدون همکاری خانواده قابل درمان نیست از همین روی برای موفقیت در روش درمانی نوروفیدبک لازم است روشهای گوناگونی همراه با هم به درمان بیماری بپردازند.
مزایای نوروفیدبک چیست؟ از مهمترین مزیتهای این روش درمانی میتوان به این موارد اشاره کرد:
- عدم مصرف دارو تحمل عوارض آن
- روشی کم تهاجمی بدون درد و خونریزی
- آسانتر بودن تحمل این روش برای کودکان
- این درمان خیلی سریع موجب تغییر رفتار فرد خواهد شد.
- اثرات درمانی پایدار
- موجب تنظیم کل فعالیتهای مغز