همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد| ارائه کلیه خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در بهترین مرکز روانپزشکیِ مشهد

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد  : ارائه کلیه خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در بهترین مرکز روانپزشکیِ مشهد ، این خدمات شامل انواع اختلالات روانپزشکی از جمله استرس و اضطراب، کم توانی ذهنی ، اسکیزوفرنی ، پراشتهایی یا بی اشتهایی عصبی ، اختلالات روانی در کودکان  و نوجوانان به دلایل مختلف و…. می باشد ؛ همچنین تخصص روانپزشکان کار بلد ما در موضوعات  مرکز نگهداری بیماران روانی دولتی- بهترین بیمارستان اعصاب و روان مشهد – کلینیک های روانشناسی مشهد- روانپزشک خوب در مشهد- کلینیک روانشناسی مشهد  نیز است.

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهدکلینیک زندگی شاد افتخار خود می داند که جهت انجام انواع اختلالات روانپزشکی در کودکان و نوجوانان و بزرگسالان با 3۰% تخفیف در تمامی ساعات کاری در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان روانپزشکان کاربلد خود در مورد مرکز نگهداری بیماران روانی دولتی- بهترین بیمارستان اعصاب و روان مشهد – کلینیک های روانشناسی مشهد- روانپزشک خوب در مشهد- کلینیک روانشناسی مشهد   با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر شما عزیزان در کلینیک تخصصی زندگی شاد با سال ها سابقه ی درخشان خواهیم بود.

کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد با دارا بودن بهترین روانپزشکان کشور و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران ، به ارایه خدمات روانپزشکی در زمینه انواع اختلالات مرتبط با روانپزشکی در بزرگسالان و کودکان می پردازد ؛ دفتر موسسه زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه خدمت می نماید ؛ هدف ما برطرف کردن استرس ها و مشکلات شما عزیزان در زمینه های مختلف روانپزشکی می باشد ؛ آرزوی ما دیدن افرادی شاد ، بدون داشتن دغدغه های بزرگ می باشد ؛ همچنین همواره به یاد داشته باشید که برای داشتن کودکانی سالم و شاد در هرحال و فرزندانی موفق و پویا در آینده از همین حالا به فکر سلامت روان کودکان در کنار سلامت جسمانی آنها باشید ؛ چه بسا بسیاری از مشکلات جسمانی کودکان که بخاطر مشکلات روانی ایجاد می شود ؛ همکاران ما با کمال میل جهت هرگونه مشاوره تلفنی و یا حضوری در خدمت رسانی به شما عزیزان حاضرند.

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد- توسط روانپزشکان و درمانگران مجرب و حرفه ای در بهترین مرکز روانپزشکی با بیش از 15 سال سابقه موفق در مشهد و همچنین با 30% تخفیف برای شما هموطنان عزیز انجام می گیرد.

آن چه که خانواده فرد مبتلا  به اختلال روانپزشکی لازم است بداند:

در عصر حاضر اختلالات روانپزشکی بسیار شایع می باشند که در صورت تشخیص و درمان به موقع قابل کنترل می باشند. این اختلالات نشانه ضعف اراده یا تنبلی نمی باشد و صرفا با توصیه‌های عمومی مانند رفتن به مسافرت  و گوش دادن به موسیقی برطرف نمی شود.

از دست دادن همسر ، والدین و فقدان حمايت رواني و مالي نقش مهمي در ايجاد و تداوم علائم بیماری دارد.

علائم بيماري در افرادی که مبتلا به اختلالات روانپزشکی هستند بسیار گسترده­ می باشد. توانايي‌هاي خويشاوندان براي كنار آمدن با فرد مبتلا در خانواده‌ تا حد زيادي بستگي به اين دارد كه فرد مبتلا قبل از بيماري چه شخصيتي داشته است. به علاوه سن بروز بيماري نيز در برخورد خانواده با بيمار اثر مي‌گذارد. کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد–  بيماراني كه قبل از ابتلاء مهارت‌هاي شغلي خوبي داشته‌اند و از مهارت‌هاي اجتماعي مطلوبي برخوردار بوده‌اند در مقايسه با افرادي كه فاقد اينگونه مهارت‌ها بوده‌اند احتمالاً عملكرد بهتري بعد از بيماري خواهند داشت.

پس از ویزیت فرد بيمار معمولاً به منزل و نزد خانواده خود برمي‌گردد و عوامل متعددي وجود دارد كه توجه به آنها مي‌تواند به بهبودي بيمار كمك نمايد.

رعايت رهنمودهاي زير پذيرش اين امر را براي بيمار راحت­تر مي‌نمايد:

– همه اعضای خانواده باید  به صورت یک تیم در مراقبت از بیمار شرکت فعال داشته باشند. آنها باید برای ادامه درمان بیماررا تشویق کنند و از او بخواهند تا موارد بهبودی را به آن ها متذکر شود.

-روابط اعضای خانواده با هم صریح ، روشن و مستقیم باشد یعنی دو پهلو صحبت نکنند با طعنه حرف نزنند، کلمات ساده و واضح بکار ببرند. اگر به بيمار آموزش مي‌دهید، يا سؤالي مي‌كنيد هر بار يك سؤال بكنيد. زيرا اگر در يك زمان چند سؤال را بپرسيد ممكن است موجب گيجي بيمار گردد.

– هنگامی که دوست شما یا عضو خانواده شما قبول کرد پیش پزشک برود، شما هم می‌توانید بعنوان بخشی از درمان به او کمک کنید. حمایت شما می‌تواند نقش زیادی در موفقیت درمانی او داشته باشد؛ بنابراین به او پیشنهاد دهید در مواردی که می‌خواهد یا نیاز دارد، در روند درمان دخیل باشید

– اگر یکی از نزدیکان شما مبتلا به اختلالروانی است، عشق و حمایت  شما می‌تواند در درمان و بهبودی وی نقش مهمی داشته باشد. شما می‌توانید با آموختن درباره بیماری، امید دادن و تشویق، زیر نظر گرفتن علائم و شراکت در درمان به وی کمک کنید. اما اگر از نیازهای خود غافل شوید، مراقبت از فرد مبتلا به اختلال روانی می‌تواند مشکل‌ساز باشد. بنابراین ضروری است که بین مراقبت از فرد مبتلا و مراقبت از خودتان، تعادل برقرار کنید.

– پذیرفتن اختلال روانی شامل قبول کردن این موضوع نیز هست که دیگر قرار نیست همه چیز «عادی» باشد. درمان‌ها می‌توانند تغییر زیادی برای عزیزتان ایجاد کنند؛ اما از همه علائم و مشکلات به طور کامل جلوگیری نمی‌کنند. برای اجتناب از ناامیدی و رنجش، مهم است که توقعات واقع‌بینانه داشته باشید. توقع بیش از اندازه از فرد مبتلا، به شکست منجر می‌شود. از سوی دیگر توقعات خیلی کم نیز می‌تواند روند بهبودی را کند نماید. پس تلاش کنید بین حمایت از وی و تشویق او به مستقل بودن، تعادل برقرار سازید.

-عزیزتان را متوجه کنید که اگر نیاز به درددل، تشویق یا کمک در امر درمان داشته باشد، شما در کنار او خواهید بود. به او یادآوری کنید که موضوع برای شما مهم است و هر کاری که بتوانید برای کمک به او انجام می‌دهید.

– فشار و استرس، اختلالات روانی را بدتر می‌کند. پس سعی کنید  راههایی را برای کاهش فشار در زندگی او پیدا کنید. از او بپرسید چگونه می‌توانید به وی کمک کنید و در صورت لزوم داوطلب شوید برخی مسئولیت‌های او را موقتا بر عهده بگیرید. کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد–  در نظر گرفتن و اعمال یک نظم روزانهبا زمان‌های مشخص بیدار شدن، صرف غذا و خوابیدن می‌تواند فشار را در خانواده کاهش دهد.

– این بیماران نیاز به محبت شما دارند در محبت کردن و ابزار علاقه سعی کنید دوگانه رفتار نکنید برخی خانواده ها گاه به بیمار محبت می کنند گاه از او متنفر می شوند این کار صحیح نیست در موقع محبت کردن سعی کنید ، چهره شما مثل کلامتان با محبت باشد.

– باید به فرد بیمار احترام گذاشت و به نکات مثبت او توجه کرد.

-با تشويق بيمار به خاطر كارهاي مثبت و موفقيت‌هايي كه به دست مي‌آورد (هر چقدر هم كوچك باشد) به وي احساس عزت نفس  ببخشيد.

– سعی کنید در خانه کاری که ارزش دارد به او بدهید مهم نیست که همکاری او کم باشد مهم این است که در قبال کار اندکی که انجام می دهد او را تشویق نمائید.

-عدالت را در خانه رعایت نمایید و کارهای منزل را تقسیم کنید

– سعی کنید در رفتارتان ثبات داشته باشید .

– سعی کنید که به بیمار مسئولیت بدهید تا حس استقلال پیدا بکند.

– سعی کنند در خانواده هایشان نظم و قانون وجود داشته باشد.

– از ايجاد سر و صدا و درگيري‌هاي هيجاني و موقعيت‌هاي استرس‌زا  و مشاجرات خانوادگی پرهيز كنيد.

-از سرزنش و بر چسب های منفی در ارتباط با وی استفاده نکنید.

-رفتارهای بیمار را به عنوان نشانه و علامت بیماری در نظر بگیرید .

-بیمار را حمایت کرده و نیاز به امنیت او را تامین کنید فرصت کافی به بیمار برای صحبت در مورد مشکلاتش  بدهید و با او همدلی کنید

-ارتباط منظم با روانشناس و روانپزشک داشته باشید.

– فرد بیمار را زیاد به خود وابسته نکنید و بیش از حد برای او دلسوزی نکنید.

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد| ارائه کلیه خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در بهترین مرکز روانپزشکیِ مشهد
کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد| ارائه کلیه خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در بهترین مرکز روانپزشکیِ مشهد

-به دنبال بیماری ممکن است تغییراتی در هویت این بیماران ایجاد شود. مثلاً ممکن است مذهبی تر از قبل شود یا در انتخاب دوست یا همسر الگوی جدیدی پیدا کند. برخورد خانواده ها با این تغییرات بسیار مهم می باشد مثلاً سعی نکنید با اعتقادات مذهبی او برخورد تند و خشن کنید شنونده خوبی باشید سعی کنید به نظراتش احترام بگذارید ولی می توانید آنها را نپذیرید.

-بيمار را ناديده نگيريد و مورد غفلت قرار ندهيد حتي زماني كه به نظر مي‌رسد بيمار به آنچه مي‌گذرد، گوش نمي‌دهد.

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد– – او را طرد نکنید با او خصمانه برخورد نکنید.

– سعی کنید از درگیری هیجانی بیش از حد و دخالت ناراحت کننده خودداری کنید.

– به آرامي و اطمينان به وي نشان دهيد كه او را دوست داريد فرد را مسخره نکنید.

– وقتی بیمار مضطرب است خونسردی خود را حفظ کنند.

– -اگر بیمار شما به اختلالات سایکوتیک مبتلا  می باشد در زمان عصبانیت از نزدیک شدن و دست زدن به او خودداری کنید چون خشم او بیشتر می شود.

-متقاعد كردن بيمار به اينكه باورهايش اشتباه است نه تنها فايده‌اي ندارد بلكه منجر به ايجاد تنش و ناراحتي بيمار مي‌گردد.

-اگر بیمار غذا نخورد  بطوری که سلامت جسمی او تهدید شود  یا داروهایش را به هر دلیلی مصرف نکند و یا زمانی که بیمار خانمی است که دارای فرزندی است و متوجه می شوید که به فرزندش نمی رسد یا کارهای غیر عادی در رابطه با فرزندش انجام می دهد (مثلاً خوراندن غذای زیادی با غذای غیر سالم به فرزندش) و یا افکار خودکشی دارد لازم است هر چه سریعتر به پزشک مراجعه شود.

-با برخوردي مثبت بيمار را به رعايت بهداشت شخصي تشويق كنيد.

-با تشويق،  بيمار را كمك نماييد تا يك برنامه روزانه تنظيم كند.

– بیمار را نزد رمال، جن گیر، فالگیرو آینه بین نبرید این روشها موجب اتلاف وقت و صرف هزینه های زیاد می شود و مشکلات بیشتری را برای بیمار بوجود می آورد.

-کنارآمدن با فرد مبتلا به اختلال روانی می تواند ناراحت کننده باشد و شما را از اجتماع دور نگه دارد. اطمینان حاصل کنید که حمایت عاطفی مورد نیازتان را دریافت می کنید. با فردی معتمد در مورد شرایط خود صحبت کنیدپیوستن به

گروه های حمایت کننده و یا روان درمانی و مشاوره می تواند به شما کمک کند

-در مورد میزان توجهی که بدون احساس خستگی و پشیمانی می توانید صرف فرد مبتلا کنید واقع‌بین باشید. حد و مرزی برای کارهایی که می توانید و تمایل دارید برای بیمار انجام دهید مشخص کنید و به آنها پایبند باشید. از دست دادن کنترل زندگیتان در برابر اختلال روانی برای شما و فرد مبتلا مناسب نخواهد بود.

-حمایت از بیمارتان ممکن است موجب تغییراتی در زندگی شما شود؛ اما مراقب باشید اهداف و اولویت‌های خودتان را از نظر دور ندارید. دوستی‌ها، برنامه‌ها یا فعالیت‌هایی را که به شما نشاط می‌بخشند قطع نکنید.

– از تغذیه ی مناسب، خواب کافی و فعالیت بدنی خود غافل نشوید. می توانید با کمک تکنیک های آرام سازی ( ریلکسیشن) و یا مدیتیشن استرس را تحت کنترل خود قرار دهید.

-اگر فرد مبتلا به اختلال روانی بیش از توان و ظرفیت شما نیازمند کمک است، از دیگران کمک بخواهید. با دیگر نزدیکان یا دوستان صمیمی تماس بگیرید یا اگر مرکزی برای حمایت از افراد مبتلا به اختلال روانی می شناسید از آنها کمک بخواهید.

-در بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی گاه ، افراد  چیزی میگویند و یا کارهایی می‌کنند که آزاردهنده یا خجالت‌آور است. در دوره های شیدایی ، ممکن است بی‌پروا، بی‌رحم، ایرادگیر و یا عصبانی باشند. در هنگام افسردگی نیز ممکن است منزوی، زود خشم و متخاصم شده و تغییرات خلقی متناوب داشته باشند. کنار آمدن با این رفتارها دشوار است. اما تلاش کنید به یاد آورید که اینها عوارض بیماری روحی می‌باشد نه نتیجه خودخواهی و یا ناپختگی فرد.

-در هنگام دوره های شیدایی و یا افسردگی، افراد مبتلا ممکن است به روشهای مخرب و یا غیرمسئولانه عمل کنند. از قبل برنامه ریزی کنید که چگونه با این رفتارها کنار آمده و به فرد بیمار کمک کنید. کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد–  زمانی که حال وی ثابت است قراردادی برای چنین شرایطی وضع کنید.این کار به شما برای حمایت از وی در زمانی که علائم شدت می یابند کمک می‌کند. راه حل هایی عملی مشخص کنید که مورد توافق هر دو طرف باشد؛ مثلا کارتهای اعتباری وکلیدهای ماشین را از شخصدور کنید و یا کارهای مالی خانواده را خود به عهده بگیرید.

-مهم است که نقشه ای برای مواقع بحرانی داشته باشید تا بتوانید در صورت بروز بحران  به سرعت و بطور موثر وارد عمل شوید. داشتن یک برنامه، در شرایط بحرانی همواره کمک میکند.

-فهرستی شامل اطلاعات پزشکان، درمانگران و دیگر اشخاصی که می توانند به شما کمک نمایندتهیه کنید. همچنین اطلاعات بیمارستان مناسب را برای مواردی که بستری شدن لازم است در اختیار داشته باشید.

-اگر فرد مبتلا به اختلال روانی دست به خودکشی و یا خشونت زد، تلاش نکنید که وضعیت را به تنهایی اداره کنید. اگر شما نگران هستید که بیمار ممکن است به شما آزار برساند، به جای امنی رفته و پلیس را مطلع سازید. اگر شخص اقدام به خودکشی کرده بود وی را تنها نگذارید و با اورژانس تماس بگیرید و در کنار وی بمانید تا زمانی که آمبولانس برسد.

-در بیماران دو قطبی در دوره‌های شیدایی که فرد بیمار انرژی زیادی دارد، اغلب ممکن است حرفی زده و یا عملی از وی سر بزند که در حالت عادی انجام نمی‌داده که این می‌تواند شامل تمرکز بر رفتارهای بد و منفی دیگران باشد. اگر لازم است از شخص دوری کرده و از مجادله بپرهیزید.

– دربیماری دو قطبی در طی دوره های شیدایی انرژی یا خلق بالاست، خوابیدن مشکل است و شخص ممکن است در طول روز چرت‌های کوتاه بزند. کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد– گاهی اوقات شخص پس از تنها ۲ یا ۳ ساعت خواب، احساس می‌کند به اندازه نیازش خوابیده است .پس به شخص اجازه دهید هر زمانی که ممکن است بخوابد.

-براي بيمار هم فرصتي براي فعاليت‌هاي اجتماعي ايجاد كنيد و هم فرصتي براي وي قايل شويد تا از زمان لازم براي تنها بودن و زندگي خصوصي نيز برخوردار گردد.

-مطمئن شويد كه بيمار داروهايش را به طور مرتب و به موقع مصرف می نمايد.

-از انتقادهاي غيرضروري اجتناب كنيد.

-براي رفع مشكل گفتگو با بيمار گاهي صحبت درباره خاطرات كودكي او(قبل از بروز بيماري) مي‌تواند جو خوشايندي را به وجود آورد.

-بحران معمولاً به علت عود علايم حاد بيمار مي‌باشد و معمولاً به علت عدم مصرف دارو پديد مي‌آيد، اگر چه مي‌تواند به علل ديگر نيز بوجود آيد.

-بيمار ممكن است دچار توهمات شديد، هذيان‌ها، اختلالات فكر و يا اختلالات رفتار و هيجان گردد و به شدت احساس وحشت کند زيرا ممكن است «صداهايي» او را تهديد نمايند كه براي او كاملاً واقعي به نظر مي‌رسد، يا اين كه احساس كند كه چيز ترسناكي در اطرافش در حال وقوع مي‌باشد و یا ممکن است افکار خودکشی داشته باشد که لازم است در این موارد بلافاصله به پزشک مراجعه شود.

-به ياد داشته باشيد كه در حالت سایکوز حاد نمي‌توانيد با دليل آوردن بيمار را متقاعد كنيد.

-از خودتان ناراحتي و يا عصبانیت نشان ندهيد و احساسات‌تان را كنترل كنيد.

-به بيمار نشان دهيد که وضعیت او را درك مي‌كنيد.

– در بیماران سایکوتیک زماني كه حمله سايكوتيك با خشونت همراه است ديگر فرصتي براي استفاده از رهنمودهاي بالا نيست. بلافاصله به اورژانس یا پلیس ۱۱۰ تلفن بزنيد، براي آنها مشكل‌تان را توضيح دهيد و بگوييد كه براي درمان طبي بيمار و كنترل رفتار خشونت‌آميز وي احتياج به كمك آنان داريد.

-پس از تلفن به اورژانس بهتر است كه به پزشك معالج بيمارتان تلفن كرده و از وي راهنمايي بخواهيد. از آنجا كه به ندرت مي‌توان وقوع يك بحران را پيش‌بيني كرد بهتر است قبلاً اسامي و شماره‌ تلفن‌هاي مورد نياز را براي مواقع ضروري تهيه نموده و در دسترس بگذاريد.

کلینیک درمان بیمارهای روانپزشکی در مشهد– در این مطلب به موضوعات تخصصی مهمی مانند مرکز نگهداری بیماران روانی دولتی- بهترین بیمارستان اعصاب و روان مشهد – کلینیک های روانشناسی مشهد- روانپزشک خوب در مشهد- کلینیک روانشناسی مشهد  پرداختیم. بسیاری از بیماری های جسمی ریشه در بیماری های روحی دارد. همه ما می دانیم که زندگی بدون چالش وجود ندارد. گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر شدید می شوند که تحمل آن ها سخت می شود و روند طبیعی زندگی ما را مختل می کند. در این شرایط فقط یک روانپزشک حرفه ای می تواند به ما کمک کند. ما در کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد تلاش داریم تا با ارایه خدمات سلامت روان زندگی جدید و شادی را برای شما عزیزان فراهم نماییم. شما عزیزان می توانید از طریق شماره های  09107258953  -09352189096- 09375125010 با ما در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود یا جهت رزرو اینترنتی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید. آرزوی ما سلامتی و تندرستی شما عزیزان می باشد.

 

img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

(0) دیدگاه

  • اختلال کمبود توجه یا بیش فعالی بخش اول - زندگی شاد

    24 آذر 1401

    […] آنها تحریک پذیر و پرخاشگر هستند و با کوچکترین محرکی از دست می […]

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند