همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز| معتبرترین خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد

  • صفحه اصلی
  • روانپزشکی
  • تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز| معتبرترین خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد

: تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز  : معتبرترین خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد ، این خدمات شامل ارزیابی و درمان اختلالات روانپزشکی شایع ، درک نیازهای ویژه گروههای خاص دچار بیماری روانپزشکی در محیط های طبی مانند سالمندان، کودکان، افراد دچار ناتوانی ذهنی و … می باشد ؛ همچنین تخصص روانپزشکان متعهد ما در موضوعات  درمان اختلال دو قطبی- عوامل تشدید کننده اختلال دو قطبی- تست اختلال دو قطبی- فواید بیماری دو قطبی- من اختلال دو قطبی دارم- داروی جدید دوقطبی- درد دل بیماران دوقطبی  نیز است.

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغزکلینیک زندگی شاد افتخار دارد که جهت درمان انواع اختلالات روانپزشکی در سالمندان، بزرگسالان، نوجوانان  و کودکان با 30% تخفیف با تمام توان در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان روانپزشکان مجرب خود در مورد درمان اختلال دو قطبی- عوامل تشدید کننده اختلال دو قطبی- تست اختلال دو قطبی- فواید بیماری دو قطبی- من اختلال دو قطبی دارم- داروی جدید دوقطبی- درد دل بیماران دوقطبی   با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر شما عزیزان در کلینیک تخصصی زندگی شاد با سال ها سابقه ی درخشان خواهیم بود.

کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد با عالی ترین تیم از بهترین روانپزشکان کشور به ارایه خدمات روانپزشکی در زمینه انواع اختلالات مرتبط با روانپزشکی در بزرگسالان ، نوجوانان و کودکان می پردازد ؛ موسسه تخصصی زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه خدمت می نماید. با توسعه دنیای صنعتی و افزایش فشارهای جسمی روانی ناشی از زندگی صنعتی، اختلالات مرتبط با استرس در انسان رو به افزایش است. ویژگی اساسی این تغییر، پررنگ شدن عوامل روانی اجتماعی و فرهنگی و اهمیت یافتن تاثیر عوامل اجتماعی بر بروز و سیر و درمان بیماری ها است. هدف ما برطرف کردن استرس ها و مشکلات شما عزیزان در زمینه های مختلف روانپزشکی می باشد.

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز- توسط روانپزشکان و درمانگران مجرب و حرفه ای در بهترین مرکز روانپزشکی با بیش از 15 سال سابقه موفق در مشهد و همچنین با 30% تخفیف برای شما هموطنان عزیز انجام می گیرد.

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز| معتبرترین خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد
تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز| معتبرترین خدمات تخصصی روانپزشکی با30% تخفیف در مجهزترین مرکز روانپزشکی مشهد

اختلال دوقطبی چیست؟

اختلال دوقطبی که به افسردگی شیدایی نیز معروف است عبارت است از یک وضعیت سلامت روانی که باعث تغییرات شدید خلقی و تغییر در سطح انرژی و فعالیت فرد می شود. اختلال دوقطبی باعث می شود که فرد بسیار سریع صحبت کند. افکار به اصطلاح مسابقه ای داشته باشد که گویی هر فکری به شکل غیرقابل کنترلی، از دیگری سبقت میگیرند. در این اختلال فرد دست به کارهای بی پروا می زند. تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز– قبل از اینکه فرصتی برای فکر کردن یا درک آنچه انجام می دهد داشته باشد.

علاوه بر این ها، اختلال دوقطبی باعث تحریک، بیقراری، بروز پارانوئید، بیش فعالی و شخصیت تکانشی می شود که دلیل بروز اغلب سوء تفاهم های بین فردی مبتلایان با اطرافیان است. هنگامی که مردم رفتارهای دوقطبی را درک نمی کنند، چنانچه با فرد در طول شیدایی ملاقات کنند با یک نوع دوست سرسخت مواجه می شوند و در طول یک دوره افسردگی او را بیش از حد نمایشی خطاب می کنند. در حالیکه اختلال دوقطبی یک بیماری عصبی واقعی است که نحوه عملکرد مغز و رفتار را تغییر می دهد. همین راستا، درصورت ابتلا به افسردگی میتوانید از مشاوره افسردگی بهره مند شوید.

انواع اختلال دو قطبی

اختلال دوقطبی شامل دوره های چرخشی از افسردگی و شیدایی است و به عنوان یک بیماری مادام العمر در نظر گرفته می شود. نوع اختلال تشخیص داده شده بستگی به شدت نوسانات خلقی و نحوه بروز آن ها دارد. این تغییرات شدید خلقی می تواند عواقب جدی را در پی داشته باشد. تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز– برخی بیماران حتی نیاز به بستری روانپزشکی پیدا می کنند. سه نوع مختلف اختلال دوقطبی وجود دارد. در صورت تشخیص بیماری، فرد یکی از سه نوع اختلال مربوطه را به عنوان تشخیص نهایی می گیرد.

1-دوقطبی نوع یک

این شکل عمدتاً بصورت دوره های شیدایی ظاهر می شود و حداقل یک هفته طول می کشد. این نوع اختلال خلقی می تواند شامل رفتارهای غیرطبیعی دیگری باشد که می تواند زندگی را مختل کند. مانند دوره های افسردگی با طول درگیری دو هفته یا بیشتر.

2-دوقطبی نوع دو

اگر فرد با این نوع اختلال دوقطبی تشخیص داده شود، یعنی بخش های افسردگی بیشتری را نسبت به واکنش ها و علائم شیدایی بروز می دهد. تجربه دوره های شیدایی در این نوع احتمالاً هیپومانیا با شدت کمتر خواهد بود.

3-دوقطبی نوع سه، اختلال سیکلوتایمیک

این شکل از اختلال دوقطبی ترکیبی از علائم هیپومانی و افسردگی است که به مدت دو هفته (یا یک سال در کودکان و نوجوانان) ادامه دارد. نکته مهم درباره این نوع از اختلال دوقطبی این است که در این اختلال، نه علائم هیپومانیا و نه افسردگی به شکل شرایط بالینی یک دوره شیدایی یا افسردگی را بروز نمی دهند.

تاثیر اختلال دوقطبی بر مغز

تحقیقات نشان می دهد که اختلال دوقطبی به مرور زمان با از بین بردن اسیدآمینه ها، به مغز آسیب می رساند. اسیدهای آمینه در ساخت پروتئین هایی که اطراف نورون های مغزی را می پوشانند و آن ها را در برابر اسیب عایق می کنند نقش دارند. با گذشت زمان، اختلال دوقطبی با آسیب به مغز بر موارد زیر تأثیر منفی می گذارد:

  • توانایی حافظه
  • تمرکز و توجه
  • عملکرد کلی اجرایی (کنترل ضربه، سازماندهی، برنامه ریزی)

اختلال دوقطبی عملکرد لوب پیشانی را نیز مختل می کند. لوب پیشانی مسئول تصمیم‌گیری ها و به خاطر سپردن کلمات است.

1-تاثیر اختلال دوقطبی بر مغز | مقدار ماده خاکستری

اختلال دوقطبی میزان ماده خاکستری در مغز را کاهش می دهد. ماده خاکستری به پردازش اطلاعات، افکار و احساسات، کنترل تکانه ها و حواس کمک می کند. همچنین در تنظیم مهارت های حرکتی مانند زمان واکنش، تعادل، نقاشی، گفتار و نوشتن نقش بسزایی دارد. وقتی مقدار ماده خاکستری در مغز فرد کاهش می یابد، کنترل کمتری بر تکانه ها خواهد داشت. طبیعتا کاهش ماده خاکستری همچنین می تواند نحوه پردازش اطلاعات و واکنش به احساسات را نیز تغییر دهد. این عارضه توضیح می دهد که چرا تصمیمات و رفتارها در دوره های شیدایی اغلب تکانشی، بی دقت و بی فکر به نظر می رسند.

ماده خاکستری کمتر، منجر به احساس کندی روانی حرکتی و سرخوردگی نیز می شود. هنگام انجام کارهای ساده در دوره افسردگی دوقطبی، مشکل ایجاد می کند.

2-تاثیر بر کوچک شدن هیپوکامپ

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز– تحقیقات منتشر شده نشان می دهد که افراد مبتلا به اختلال دوقطبی در مقایسه با افرادی که اختلالات خلقی ندارند، دارای قسمت های کوچکتری از هیپوکامپ هستند. هیپوکامپ مسئول پردازش خاطرات بلند مدت است. سمت راست هیپوکامپ در ارتباط دهی بین مکان های خاص با خاطرات نقش دارد. سمت چپ هیپوکامپ حافظه کلامی و تصویری را تنظیم می کند. این قسمت از مغز همچنین در تنظیم نحوه واکنش احساسی به موقعیت ها دخیل است. هنگامی که خلق و خوی فرد تغییر می کند، هیپوکامپ تغییر شکل می دهد و کوچک می شود. هیپوکامپ کوچک شده می تواند منجر به علائم زیر شود:

  • افسردگی که می تواند باعث بروز دوره های افسردگی شود.
  • مشکلات حافظه که می تواند به ایجاد افکار مسابقه ای و پارانویا کمک کند.
  • سرخوردگی و تحریک پذیری

3-تاثیر اختلال دوقطبی بر مغز |تعادل شیمی مغز

مغز هر قدر هم که پیچیده باشد یک تعادل شیمیایی ظریف وجود دارد که از عملکرد سالم آن اطمینان حاصل می کند. انتقال دهنده های عصبی یا پیام رسان های شیمیایی، بخش مهمی از تعادل شیمی مغز هستند. وقتی اختلال دوقطبی بروز می کند، تعداد انتقال دهنده های عصبی در مغز تغییر می کند. اختلال دوقطبی باعث نوسان مقدار این مواد شیمیایی در مغز می شود. هنگامی که این اتفاق می افتد، بیش از حد شدن یا بسیار کم شدن فعالیت این مواد شیمیایی در مغز می تواند باعث ایجاد یک قسمت دو قطبی شیدایی یا افسردگی شود.

دانشمندان معتقدند که اصلی ترین انتقال دهنده های عصبی تحت تأثیر اختلال دوقطبی عبارتند از:

4-نورآدرنالین،نوراپی نفرین

علائم دوقطبی باعث افزایش سطح نوراپی نفرین می شود که باعث افزایش هوشیاری، برانگیختگی و سرعت واکنش در فرد می شود. تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز– سطوح بالای نوراپی نفرین می تواند علائم شیدایی از جمله شکست ناپذیری، احساس برتری کاذب افکار مسابقه ای، احساسات پرش و بی توجهی و از سوی دیگر سطوح پایین نوراپی نفرین می تواند منجر به یک دوره افسردگی با علایمی به این شرح بشود.

بی حالی و پارانوئید، عدم توانایی برای مهارت تمرکز، اضطراب و افسردگی، بی علاقگی به انجام یا گفتن نیازها و فعالیت ها.

5-تاثیر اختلال دوقطبی بر مغز |سروتونین

علائم دوقطبی باعث افزایش سطح سروتونین می شود که به تنظیم میزان احساس شادی، اضطراب و خلق و خوی فردی کمک می کند. سروتونین همچنین به تعیین نحوه رفتار اجتماعی تاثیر می گذارد و الگوهای خواب را تنظیم می کند. سطوح بسیار بالای سروتونین در صورت ابتلا به اختلال دوقطبی می تواند عارضه شیدایی را تحریک کند که با علایمی چون بی قراری، اشتیاق زیاد و تحریک شدید شناسایی می شود. اگر فرد اختلال دوقطبی داشته باشد و سطح سروتونین پایین باشد یک دوره افسردگی را با علائمی به این شرح تجربه خواهد کرد: عزت نفس پایین و احساس بی ارزشی، بیخوابی، بی اشتهایی و افسردگی.

تاثیر اختلال دو قطبی بر مغز– در این مطلب به موضوعات تخصصی مهمی مانند درمان اختلال دو قطبی- عوامل تشدید کننده اختلال دو قطبی- تست اختلال دو قطبی- فواید بیماری دو قطبی- من اختلال دو قطبی دارم- داروی جدید دوقطبی- درد دل بیماران دوقطبی  پرداختیم. بسیاری از بیماری های جسمی ریشه در بیماری های روحی  و روانی دارد. همه ما می دانیم که زندگی بدون چالش وجود ندارد. گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر شدید می شوند که تحمل آن ها سخت می شود و روند طبیعی زندگی ما را مختل می کند. در این شرایط فقط یک روانپزشک حرفه ای می تواند به ما کمک کند. ما در کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد تلاش داریم تا با ارایه خدمات سلامت روان زندگی جدید و شادی را برای شما عزیزان فراهم نماییم. شما عزیزان می توانید از طریق شماره های  09107258953  -09352189096- 09375125010 با ما در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود یا جهت رزرو اینترنتی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید. آرزوی ما دیدن افرادی شاد و بدون دغدغه در جامعه می باشد.

 

 

 

img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند