همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟

آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟

آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟ تمام خانواده هایی که کودکانشان دچار اختلال بیش فعالی هستند همواره به دنبال درمانی با کمترین عوارض هستند. در سالهای اخیر این جمله را بسیار شنده اید ” درمان بیش فعالی با نوروفیدبک ” . ما در این مقاله سعی داریم تا به این سوال که” آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟ ” را پاسخ دهیم. از اینکه این مقاله را انتخاب کردید متشکریم.

آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟
آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟
آیا بیش فعالی با نوروفیدبک درمان می شود؟
در مورد اثربخشی نوروفیدبک در درمان بیش فعالی نظرات مختلفی وجود دارد. مطالعه ای در سال 2009 به تأثیر نوروفیدبک در درمان بیش فعالی از دو منظر پرداخت: توجه و تکانشگری را در مقیاس بزرگ بهبود بخشید.
ایجاد بیش فعالی نسبی
همچنین در سال 2011 مطالعه ای انجام شد که طی آن به این نتیجه رسیدند که نوروفیدبک می تواند همان اثر دارونما را داشته باشد. آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان می کند؟ در این مطالعه نوروفیدبک بر روی هشت دختر بین 8 تا 15 سال انجام شد. نوروفیدبک به صورت نمادین بر روی شش نفر دیگر انجام شد. نتایج نشان داد که در هر دو گروه تغییرات مشابهی وجود دارد. در سال 2013، مطالعه ای در مورد مقایسه اثرات داروهای محرک و نوروفیدبک در درمان ADHD انجام شد. در این مطالعه، 16 کودک 7 تا 16 ساله داروهای محرک و 16 کودک 30 جلسه نوروفیدبک را طی 7 تا 11 ماه دریافت کردند. علائم بیش فعالی در کسانی که دارو مصرف می کردند کاهش یافت. آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان می کند، در حالی که کسانی که نوروفیدبک دریافت می کنند کاهش علائم را تجربه نکرده اند. در سال 2014، مطالعه ای انجام شد که در آن والدین بهبود علائم بی تفاوتی، کمبود توجه و اجبار را با درمان نوروفیدبک گزارش کردند. آیا نوروفیدبک می تواند بیش فعالی را درمان کند اما معلمان فقط بهبود بیش فعالی را گزارش می دهند. بنابراین، محققان به این نتیجه رسیدند که نوروفیدبک می تواند در درمان کودکان مبتلا به این اختلال نقش داشته باشد. در سال 2016 گزارش شد که تحقیقات قبلی در این زمینه شواهد کافی برای تایید اثر نهایی بازخورد عصبی در بیش فعالی ارائه نکرده است. صرف نظر از اینکه نوروفیدبک به اختلالات اضطرابی کمک می کند یا خیر، شواهد بیشتری برای تعیین میزان موثر بودن آن در درمان این اختلالات مورد نیاز است.
‌درمان بیش فعالی با نوروفیدبک در بزرگسالی
اگرچه برای اکثر افراد، علائم بیش فعالی با افزایش سن بهبود می یابد و فرد به بزرگسالی می رسد. اما گاهی اوقات حتی برخی از افراد در بزرگسالی نیز ممکن است با این مشکل مواجه شوند. آیا نوروفیدبک بیش فعالی را درمان می کند؟ اگر شما هم علائم بیش فعالی دارید و قصد درمان آن را دارید. ابتدا باید وضعیت روحی شما توسط روانپزشک بررسی شود. اگر شما مبتلا به ADHD تشخیص داده شده اید، می توانید به راحتی از طریق جلسات نوروفیدبک وارد روند درمان شوید.
آیا بیش فعالی با نوروفیدبک قابل درمان است؟
در این مقاله موارد مهمی مانند نوروفیدبک درمان اثبات شده بیش فعالی – نوروفیدبک برای کودکان بیش فعال – امواج مغزی کودکان بیش فعال – درمان اثبات شده بیش فعالی در بزرگسالان – اثربخشی نوروفیدبک در بیش فعالی – نوروفیدبک چیست – داروهای جدید بیش فعالی – پروتکل درمانی ما برای بیش فعالی هزینه می کنیم توجه به این نکته مهم است که بسیاری از بیماری های جسمی ناشی از بیماری های روانی است. همه ما می دانیم که زندگی بدون چالش نیست. گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر قوی هستند که ما به تنهایی نمی توانیم آنها را تحمل کنیم و روند عادی زندگی مان را مختل می کنند. در این مورد فقط یک روانشناس و یک متخصص پزشکی می توانند کمک کنند. ما در کلینیک زندگی شاد تلاش می کنیم با ارائه خدمات بهداشتی زندگی جدید و شادی را برای شما فراهم کنیم.
img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند