همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه

  • صفحه اصلی
  • افسردگی
  • تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه

فهرست عناوین

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی با 30% تخفیف در مجهزترین و بزرگترین مرکز و کلینیک نوروفیدبک- نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد- تاثیر نوروفیدبک بر اضطراب- درمان افسردگی با نوروفیدبک- هزینه نوروفیدبک

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – تمام تلاش مجموعه زندگی شاد در مشهد این می باشد تا بتواند از دغدغه شما هموطنان و همشهریان عزیز بکاهد لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعه ایی در مورد عوارض دستگاه نوروفیدبک- عوارض لورتا نوروفیدبک- انجمن نوروفیدبک ایران- آیا نوروفیدبک تاثیر دارد؟- کلینیک نوروفیدبک- کاربرد نوروفیدبک در اختیار شما عزیزان قرار داده شود.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – نوروفیدبک با 30% تخفیف توسط درمانگر با سابقه و مجرب در مجهزترین و یکی از باسابقه ترین مراکز درمان نوروفیدبک در مشهد انجام می گردد.

درمان افسردگی
درمان افسردگی

یک مطالعه‌ی آزمایشی کوچک نشان داده است که نوروفیدبک – که در آن بیماران بر تغییر الگوهای امواج مغزی خود تمرکز می‌کنند – توانایی بالقوه برای درمان تعداد زیادی از ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان که از افسردگی مقاوم در برابر درمان (TRD) رنج می برند را دارد.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – یک مطالعه‌ی آزمایشی کوچک نشان داده است که نوروفیدبک – که در آن بیماران بر تغییر الگوهای امواج مغزی خود تمرکز می‌کنند – توانایی بالقوه برای درمان تعداد زیادی از ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان که از افسردگی مقاوم در برابر درمان (TRD) رنج می برند را دارد. این اولین بار است که نشان داده شده است که نوروفیدبک علائم فردی و بهبود کلی TRD را ارتقا می بخشد. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، “افسردگی عامل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است” و بیش از 300 میلیون نفر در سراسر دنیا از آن رنج می برند. روش‌های درمان برای افسردگی وجود دارد، اما حدود یک سوم از افراد حتی پس از مصرف داروهای متعدد ضد افسردگی، به درمان پاسخ نمی دهند. این افسردگی مقاوم به درمان (TRD) است. برای این بیماران گزینه‌های محدودی وجود دارد. در حال حاضر یک مطالعه آزمایشی جدید در کره نشان می‌دهد که نوروفیدبک ممکن است در کنار داروهای ضد افسردگی یک درمان مناسب را ارائه دهد. با ۱۲ بیمار مبتلا به TRD و ۱۲ شاهد کار شد. محققان بیماران را با ۱۲ هفته تمرینات منظم آموزش دادند، که در آن بیماران یاد گرفتند چگونه امواج مغزی خود را در پاسخ به سیگنال های صوتی و تصویری تغییر دهند.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – در تحقیقات گذشته، نشان داده شده است امواج مغزی مختلف با حالت‌ها و وضعیت‌های مختلف مغز مرتبط است، بنابراین از این بیماران خواسته شد همان‌طور که روی صفحه نمایش کامپیوتر نمایش داده می‌شد بر تغییر سطوح انواع خاصی از امواج مغزی تمرکز کنند. در هر ویزیت بیماران ۳۰ دقیقه آموزش beta/sensorimotor rhythm و ۳۰ دقیقه آموزش alpha/theta دریافت کردند. روند روانشناختی با استفاده از پرسشنامه‌های افسردگی استاندارد٬ در ابتدای درمان و سپس بعد از ۱، ۴ و ۱۲ هفته اندازه گیری شد. این پرسشنامه ها نشان می‌دادند که چگونه درمان بر فاکتورهای متعددی مانند روابط فردی، توانایی کار و زندگی خانوادگی تاثیر می‌گذارد. محققان دریافتند که در گروه نوروفیدبک، ۸ نفر از ۱۲ بیمار به درمان پاسخ داده و ۵ نفرشان نیز به اندازه‌ی کافی پاسخ دادند تا به عنوان بهبود بیماری طبقه بندی شوند. بیشتر این بیماران در حال بررسی دراز مدت هستند تا تعیین گردد آیا بهبود ادامه یافته است یا خیر. در مقابل، گروه شاهد پس از۱۲ هفته٬ بهبود قابل ملاحظه ای را نسبت به شروع نشان نداد.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – رهبر این مطالعه پروفسور Eun-Jin Cheon از (Yeungnam University Hospital, South Korea) می‌گوید: نوروفیدبک در گذشته در بیماری‌های روانی به کار گرفته شده بود٬ اما تا آن‌جا که ما می‌دانیم این اولین بار است که نشان داده می‌شود در افزایش بهبودی و بهبود کلی (بهبود عملکردی) در افسردگی مقاوم در برابر درمان مؤثر است و این خیلی مهم است زیرا این بیماری از طرق دیگر درمان نمی‌شود. در این پژوهش افراد با افسردگی شدید که با وجود استفاده از داروها و به کارگیری روش‌های ضد افسردگی همچنان علائم افسردگی را داشتند بررسی شدند. نتایج ما نشان داد که نوروفیدبک ممکن است یک درمان مکمل موثر باشد تا بیماران دوباره احساس خوبی داشته باشند و با زندگی اُنس بگیرند. امیدوار کننده ترین چیز در مورد نوروفیدبک این است که حتی عوارض جانبی حتی خفیف هم ایجاد نمی‌کند.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – ما باید تاکید کنیم که این یک مطالعه‌ی کوچک است و برای انتقال آن به کلینیک هنوز مسیر خیلی درازی در پیش داریم. این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

Henricus G Ruhe, MD, PhD یکی از اعضای ECNP در این باره می‌گوید: این مطالعه برای از بین بردن علائم افسردگی که در برابر سایر روش‌ها پاسخ ندادند بسیار جالب است. با اینکه تعداد بیماران بررسی شده خیلی کم بوده است ولی این روش باید به عنوان یک روش نوید بخش در نظر گرفته شود.

مطالعات بیشتری برای تکرار این نتایج و مقایسه‌ی این روش با سایر روش‌های درمانی(مثل روان درمانی یا استفاده از دارو) باید صورت گیرد.

تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – در پایان مجددا تاکید می نماییم ما در مجموعه زندگی شاد تلاش بی وقفه ایی را آغاز نموده اییم تا از طریق درمان وسواس زندگی جدید و شادی را برای شما مراجعین – بیماران و خانواده های محترم فراهم نماییم لطفا جهت هرگونه مشاوره و سوال در مورد درمان وسواس به صورت ۱۰۰% رایگان با یکی از شماره های ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶ -۰۵۱۳۸۵۵۰۰۲۰ – ۰۵۱۳۸۵۵۰۴۷۰ – ۰۵۱۳۸۵۵۰۴۷۴ تماس برقرار نمایید تا با کمال میل به تمامی سوالات و ابهامات در مورد درمان وسواس پاسخ داده شود.
img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند