فرق روانشناس و روانپزشک : خدمات خاص و جامع روانپزشکی با درمان های بدون دارو و پایدار در تخصصی ترین مرکز روانپزشکی مشهد ، این خدمات در زمینه انواع اختلالات روانپزشکی از جمله استرس و اضطراب، کم توانی ذهنی ، اسکیزوفرنی ، پراشتهایی یا بی اشتهایی عصبی ، اختلالات روانی در کودکان و نوجوانان به دلایل مختلف و…. می باشد ؛ همچنین تخصص روانپزشکان ماهر ما در موضوعات چه کسانی نیاز به روانپزشک دارند- فرق روانشناسی بالینی و عمومی- روانشناس چیست- فرق روانشناس و روانپزشک – کار روانشناس چیست- تفاوت روانپزشک با متخصص اعصاب و روان- فرق روانشناس و روانپزشک و روانکاو- آیا روانشناس دکتر است نیز است. شما عزیزان می توانید با رزرو تلفنی نوبت با شماره تلفن 09375125010 از خدمات این مرکز بهره مند شوید.
فرق روانشناس و روانپزشک – کلینیک زندگی شاد افتخار خود می داند که جهت درمان انواع اختلالات روانپزشکی در کودکان و نوجوانان و بزرگسالان در تمامی ساعات کاری در خدمت شما هموطنان عزیز باشد ؛ ما در این مطلب از زبان روانپزشکان ماهر خود در مورد چه کسانی نیاز به روانپزشک دارند- فرق روانشناسی بالینی و عمومی- روانشناس چیست- فرق روانشناس و روانپزشک – کار روانشناس چیست- تفاوت روانپزشک با متخصص اعصاب و روان- فرق روانشناس و روانپزشک و روانکاو- آیا روانشناس دکتر است با شما گفتگوی مختصری خواهیم داشت ؛ البته برای گرفتن بهترین نتیجه منتظر شما عزیزان در کلینیک تخصصی زندگی شاد با سال ها سابقه ی درخشان و موفق خواهیم بود.
کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد با بهره گیری از توان تیمی از بهترین روانپزشکان کشور و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران ، به ارایه خدمات روانپزشکی در زمینه انواع اختلالات مرتبط با روانپزشکی در بزرگسالان و کودکان می پردازد ؛ دفتر موسسه زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه خدمت می نماید ؛ هدف ما برطرف کردن استرس ها و مشکلات شما عزیزان در زمینه های مختلف روانپزشکی می باشد ؛ آرزوی ما دیدن افرادی شاد ، بدون داشتن دغدغه می باشد ؛ همچنین همواره به یاد داشته باشید که برای داشتن کودکانی سالم و شاد در هرحال و فرزندانی موفق و پویا در آینده از همین حالا به فکر سلامت روان کودکان در کنار سلامت جسمانی آنها باشید. همکاران ما با کمال میل جهت هرگونه مشاوره تلفنی و یا حضوری در خدمت رسانی به شما عزیزان حاضرند.
فرق روانشناس و روانپزشک – توسط روانپزشکان و درمانگران حرفه ای در بهترین مرکز روانپزشکی با بیش از 17 سال سابقه موفق در مشهد برای شما هموطنان عزیز با رزرو تلفنی نوبت با شماره تلفن 09375125010 انجام می گیرد.
واژه «رواندرمانگر» اصطلاح فراگیری برای تمام متخصصان بهداشت روان است که در زمینه درمان مشکلات هیجانی (Emotional)، استرس، مشکلات رابطه یا عادات ناسالم افراد آموزش دیدهاند؛ بنابراین رواندرمانگر با توجه به تخصصی که دارد میتواند یکی از نقشهای روانشناس ، روانپزشک ، روانکاو یا حتی مددکار اجتماعی را بپذیرد. فرق روانشناس و روانپزشک – رواندرمانگران با افراد، زوجها، گروهها یا خانواده سروکار دارند و دورههای تخصصی را در زمینه رواندرمانی گذراندهاند.
رواندرمانی چیست؟
روان درمانی اصطلاحی فراگیر برای همۀ روشهای درمانی برای درمانجویان است که یا به اختلالات روانشناختی مبتلا هستند یا با مشکلات مربوط به ذهن و روان درگیرند. رویکردهای مختلفی در رواندرمانی داریم:
- درمانهای رفتاری ـ شناختی
- درمانهای روانکاوی
- درمانهای روانپویشی
- رواندرمانی خانواده و سیستمی
- هنر و بازیدرمانی
- رواندرمانی انسانگرایانه و تلفیقی.
رواندرمانگر چطور به ما کمک میکند؟
رواندرمانگر با توجه به نوع تخصصش، ممکن است برخی از کارهای زیر یا همۀ آنها را انجام دهد .
- تغییر رفتار مراجعهکننده: بر اثر تغییر رفتار، عملکرد فرد هم بهتر میشود و با رضایتخاطر بیشتری زندگی میکند؛
- بهبود کارایی شخصی او: یکی از هدفهای رواندرمانی بهبود کارایی فرد است. بدان معنا که بتواند به امور مختلف زندگی تعهد عمل داشته باشد و در وقت و انرژیاش صرفهجویی کند؛
- کمک به حل مشکل: از آنجا که خود مراجعان نمیتوانند بهتنهایی مشکلات رفتاری خودشان را حل کنند، رواندرمانگران میتوانند از فنون مختلف تغییر رفتار به حل مشکل آنها کمک کنند؛
- تأمین سلامت مثبت روانی: برای اینکه فرد بتواند با دیگران و محیط سازگاری ایجاد کند و یاد بگیرد چطور مسئولیت بپذیرد و مستقل عمل کند؛
- کمک به مراجع برای تصمیمگیری و پیشبینی راهحل: با این کار مراجع یاد میگیرد چطور مشکل را شناسایی و راهحلهایی را پیشبینی کند؛
- کمک به مراجع ناامید برای دستیافتن به معنای زندگی؛
- کمک به ایجاد روابط متقابل و انسانی با دیگران برای افرادی که نمیتوانند ابراز وجود کنند.
رواندرمانگران چه تحصیلاتی دارند؟
گفتیم رواندرمانگران با توجه به تحصیلاتشان میتوانند تخصصهای مختلفی داشته باشند؛ برای نمونه، رواندرمانگری که پزشک است، ابتدا در روانپزشکی تحصیل کرده و سپس سه یا چهار سال آموزش تخصصی رواندرمانی میبیند. فرق روانشناس و روانپزشک – این افراد بیمارانی را که بیماریهای وابسته به روانپزشکی دارند با روشهای رواندرمانی درمان میکنند. به همین ترتیب میتواند روانشناس یا روانکاو باشد که در ادامه درباره تحصیلات آنها هم صحبت خواهیم کرد.
خلاصه
بهطور کلی به همۀ متخصصان بهداشت روان رواندرمانگر میگوییم. رواندرمانگر میتواند با توجه به تخصصی که دارد روانپزشک باشد و دارو تجویز کند یا با رواندرمانی به درمانجو کمک کند.
تفاوت روانشناس، روانپزشک و روانکاو – روانپزشک
روانپزشک در واقع پزشکی است که با افراد مبتلا به بیماری های روانی سروکار دارد. تخصص او در پیشگیری، تشخیص و درمان این بیماریهاست. روانپزشکها پزشک محسوب میشوند، به همین دلیل میتوانند دارو تجویز کنند. فرق روانشناس و روانپزشک – در نتیجه، افراد دارای مشکلات بالینی مانند اسکیزوفرنی و افسردگی شیدایی (اختلال دوقطبی) باید به روانپزشک مراجعه کنند، زیرا درمان این بیماری ها حتما به دارو نیاز دارد.
بهعنوان نمونهای دیگر، اگر کسی بهدلیل سکته قلبی افسردگی گرفته باشد، میتواند به روانپزشک مراجعه کند، زیرا روانپزشک هم از سکته و هم از افسردگی درک درستی دارد.
روانپزشکی چیست؟
فرق روانشناس و روانپزشک – روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان، تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آنهاست. روانپزشکی بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد و به همین دلیل گاهی به روانپزشک ها، که کار مدیریت و کنترل بیماری با داروها را انجام میدهند، روانداروشناس هم میگویند.
معمولا روانپزشکی با گفتاردرمانی سروکار ندارد؛ بنابراین اگر لزومی برای گفتاردرمانی وجود داشته باشد، روانپزشک بیمار را به روانشناس یا روانکاو ارجاع میدهد. با این حال برخی از روانپزشکان که در دورههای تخصصی آموزشی شرکت کرده باشند رواندرمانی را هم انجام میدهند.
روانپزشک چه تحصیلاتی دارد؟
روانپزشک مدرک پزشکی دارد و برخلاف رواندرمانگرانِ دیگر از جمله روانشناس و روانکاو، میتواند داروهای مربوط به بیماریهای روانی را تجویز کند. فرق روانشناس و روانپزشک – روانپزشک برای گذراندن دوره آموزش روانپزشکی، باید چهار سال در رشته پزشکی تحصیل کند و سپس، یک سال دوره کارآموزی (انترنی) و بعد از آن، حداقل سه سال آموزش تخصصی را بهعنوان رزیدنت روانپزشکی بگذراند.
روانپزشک چطور به ما کمک میکند؟
روانپزشک آموزش دیده است تا مشکلات بهداشت روان را از سایر بیماریهای زمینهای که ممکن است همزمان با علائم روانپزشکی ظاهر شوند از هم تفکیک کند. همچنین باید اثرات بیماری روانی بر سایر بیماریهای جسمی مانند بیماری های قلبی، فشار خون بالا و اثر داروها بر بدن مانند وزن، قند خون، فشار خون، خواب، عملکرد کلیه یا کبد را پایش و کنترل کند.
بسیاری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، ADHD (بیشفعالی) و اختلال دوقطبی تا حد زیادی با داروها قابلدرماناند؛ یعنی تمرکز درمان بیشتر روی کنترل با داروست. گاهی برای درمان یک بیماری روانی، دارو بهتنهایی کافی است؛ اما در مواقعی دیگر به ترکیبی از دارو و رواندرمانی یا مشاوره نیاز است. فرق روانشناس و روانپزشک – در این صورت ممکن است روانپزشک خودش رواندرمانی را هم برایتان انجام دهد یا شما را به مشاور یا متخصصان دیگری در زمینه بهداشت روان ارجاع دهد.
خلاصه
روانپزشکان طیف گستردهای از مباحث مربوط به بهداشت روان، اعتیاد، سوءمصرف مواد و نظایر آنها را پوشش میدهند و به افرادی که مشکلات آنی مانند حملات پانیک (اختلال هراس)، افکار خودکشی یا احساس غم و اضطراب طولانیمدت سراغشان میآید کمک میکنند.
فرق روانشناس و روانپزشک – در این مطلب به موضوعات تخصصی مهمی مانند چه کسانی نیاز به روانپزشک دارند- فرق روانشناسی بالینی و عمومی- روانشناس چیست- فرق روانشناس و روانپزشک – کار روانشناس چیست- تفاوت روانپزشک با متخصص اعصاب و روان- فرق روانشناس و روانپزشک و روانکاو- آیا روانشناس دکتر است پرداختیم. ما در این مرکز تخصصی روانپزشکی خدمات بهداشتی و رفتاری و مشاوره ای جامع برای همه افراد جامعه ( کودکان و بزرگسالان ) از جمله مشاوره و درمان روانپزشکی مداوم بیماران توسط تیم چند تخصصی روان پزشکان، روانشناسان، مدد کاران اجتماعی بالینی، پرستاران و درمانگران برای طیف گسترده ای از اختلالات روانی فراهم آورده ایم.
ما در کلینیک تخصصی روانپزشکی زندگی شاد تلاش داریم جهت ایجاد تغییرات مثبت و امیدی تازه در زندگی هموطنان عزیز و مراجعین محترم گامی هر چند کوچک برداریم. شما عزیزان می توانید از طریق شماره های 09107258953 -09352189096- 09375125010 با ما در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود یا جهت رزرو اینترنتی به صفحه اصلی سایت مراجعه نمایید.