همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

تفاوت tDCS و TMS| خدمات ویژه روانشناسی با تخفیف در بهترین مرکز نوروفیدبک مشهد

تفاوت tDCS و TMS خدمات ویژه روانشناسی با تخفیف در بهترین مرکز نوروفیدبک مشهد. خدمات مرکز ما نوروتراپی و نوروفیدبک، مشاوره اعتیاد، زوج درمانی و مشاوره کودک  و … می باشد. همچنین به موضوعات  قیمت هر جلسه tdcs- تفاوت tms با rtms- مزایای tdcs- تفاوت نوروفیدبک و rtms- پروتکل های tdcs- دستگاه tdcs- نحوه کار با دستگاه tdcs- Tms بهتر است یا ect  خواهیم پرداخت.

تفاوت tDCS و TMSکلینیک زندگی شاد افتخار دارد که جهت انجام نوروفیدبک با 4۰% تخفیف ویژه ی دانشجویان، دانش آموزان و داوطلبان کنکور در تمام ساعات کاری در مرکز درمانی حسین بن علی (ع) واقع در حاشیه میدان بسیج و با شماره تلفن رزرو نوبت تلفنی 09375125010  در خدمت شما عزیزان باشد. ما می خواهیم در این مقاله در مورد قیمت هر جلسه tdcs- تفاوت tms با rtms- مزایای tdcs- تفاوت نوروفیدبک و rtms- پروتکل های tdcs- دستگاه tdcs- نحوه کار با دستگاه tdcs- Tms بهتر است یا ect  با شما مخاطبان گرامی صحبت کنیم .

کلینیک زندگی شاد با داشتن گروه با تجربه روانشناسان و با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران به ارایه خدمات سلامت محور در حوزه مغز و شناخت و امر آموزش و پژوهش، در بستری دانش بنیان می پردازد. دفتر موسسه زندگی شاد به عنوان دفتر رسمی انجمن علوم اعصاب ایران ارایه شناخته می شود. هدف از فعالیت ها در موسسه زندگی شاد ارائه خدمات دانش محور در زمینه مغز و ترویج پژوهش در حوزه علوم اعصاب ( مغز، شناخت و رفتار) با استفاده از فناوری مربوطه و توسعه آگاهی در این زمینه است. جهت هرگونه مشاوره تلفنی با شماره 09375125010 و بصورت حضوری در مرکز درمانی حسین بن علی (ع) واقع در حاشیه میدان بسیج  می توانید با همکاران ما هماهنگ نمایید. ما با کمال میل شما را در زمینه خدمات جامع نوروفیدبک راهنمایی خواهیم کرد.

تفاوت tDCS و TMS– نوروفیدبک توسط روانشناسان با تجربه و حرفه ای در جامع ترین مرکز نوروفیدبک با بیش از 17 سال سابقه موفق در مشهد و همچنین با تخفیف ویژه ی دانشجویان، دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با شماره تلفن رزرو نوبت تلفنی 09375125010  ارائه می گردد.

تفاوت tDCS و TMS| خدمات ویژه روانشناسی با40% تخفیف در بهترین مرکز نوروفیدبک مشهد
تفاوت tDCS و TMS| خدمات ویژه روانشناسی با40% تخفیف در بهترین مرکز نوروفیدبک مشهد

تحریک مغناطیسی مغز یا TMS چیست؟

تحریک مغناطیسی مغز یا TMS مخفف Transcranial Magnetic Stimulation است. این روش زمانی استفاده می‌شود که درمان‌های دارویی روی بیماران دارای افسردگی اثر نداشته‌اند. استفاده از این روش از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید قرار گرفته است. تفاوت tDCS و TMS– روش درمانی آر تی ام اس تکنیکی جهت تحریک مغز است که در آن یک مولد میدان مغناطیسی روی سر بیمار قرار می‌گیرد. این مولدهای میدان مغناطیسی دقیقا شبیه به دستگاه‌های MRI هستند. پالس‌های الکترومغناطیسی جریانی ضعیف را در مغز وارد می‌کنند. این جریان مدارهای عصبی را به طور مختصر فعال می‌سازد.

rTMS برای درمان چه بیماری‌هایی کاربرد دارد؟

تحریک مغناطیسی مغز در مراکز TMS به عنوان ابزاری درمانی در بیماری‌های مختلف عصبی و روان‌پزشکی استفاده می‌شود. تفاوت tDCS و TMS– بسیاری از گزارش‌ها نشان داده که روش درمانی rTMS (آر تی ام اس) در درمان بیماری‌هایی هم‌چون افسردگی و پارکینسون بسیار موثر واقع شده است. انواع دیگر این بیماری‌ها شامل این موارد می‌شوند:

  • افسردگی
  • بیماری‌های پارکینسون
  • دژنراسیون مخچه
  • صرع
  • بی اختیاری ادرار
  • ناهنجاری‌های حرکتی
  • دردهای مزمن
  • میگرن
  • وزوز گوش مزمن

مزایای استفاده از دستگاه آر تی ام اس

معمولا ۷۸ درصد بیماران به درمان با دستگاه rTMS جواب مثبت داده‌اند و هیچ اثر جانبی برایشان نداشته است. سازمان FDA روش درمانی آر تی ام اس را به عنوان درمانی امن و سالم تشخیص داده است. یکی از بزرگترین مزایای درمان افسردگی با دستگاه TMS این است که بیماران وابستگی خود را به داروهای ضدافسردگی بسیار کاهش داده‌اند یا کامل حذف کرده‌اند. تفاوت tDCS و TMS–  اگر درمان خود را در کلینیکی مجهز و تحت درمان پزشکی خبره انجام دهید که بتواند نیازهای فردی بیمار را به خوبی تشخیص دهد و بهترین درمان را برای وی تجویز کند، خیالتان بابت تجویز روش درمانی TMS راحت‌تر خواهد بود چرا که عوارض درمان دارویی نسبت به درمان با دستگاه آر تی ام اس بسیار بیشتر است. از جمله مزایای TMS نسبت به دیگر روش‌های درمانی می‌توان به این ۵ مورد اشاره کرد:

۱. بدون نیاز به بیهوشی یا آرام‌‌بخش

درمان‌هایی که با بیهوشی یا تزریق آرام‌بخش همراه هستند معمولا عوارض و خطرات زیادی با خود به همراه دارند و معمولا با ترس و استرس همراه هستند. تفاوت tDCS و TMS– بیهوشی می‌تواند خود عامل ایجاد عوارض منفی مانند حالت تهوع، سرگیجه، اختلال عملکرد شناختی و هذیان شود. علی رغم درمان‌هایی مانند Electroconvulsive therapy یا ECT، مغناطیس درمانی یا آر تی ام اس به بیهوشی یا آرام‌بخش نیاز ندارد و همین مسئله باعث کاهش خطرات درمانی می‌شود.

۲. عوارض و مضرات بسیار کم rTMS

درمان تحریک مغناطیسی فراجمجمه ای عوارض بسیار کمی را از خود نشان داده است. به طور کلی، فقط ۱۰ تا ۳۰ درصد بیماران، پس از درمان احساس ناراحتی یا سردرد جزئی دارند که البته گذراست.

۳. درمان سریع

اگر درمان تحریک مغناطیسی مغز در کلینیکی تخصصی انجام گیرد بیش از ۷۵ درصد افراد بهبود می‌یابند. برخلاف برخی از داروها که باید به طور مداوم دوز آن‌ها تغییر کند و در طولانی مدت مصرف شود، در درمان rTMS بیماران در چند هفته اول علائم بهبودی را می‌توانند حس کنند.

۴. بدون نیاز به زمان ریکاوری

از آن‌جا که در درمان با دستگاه آر تی ام اس نیازی به بیهوشی نیست، زمانی هم برای ریکاوری و بهبود نیاز ندارید و بلافاصله پس از جلسه درمانی می‌توانید به کارهای روزانه خود مشغول شوید.

۵. پیشرفت‌های شناختی

معمولا افسردگی باعث اختلالات شناختی می‌شود و بیماران پس از مغناطیس درمانی در عملکرد شناختی خود بهبود احساس می‌کنند. تحقیقات نشان داده است که rTMS فرکانس بالا باعث افزایش توجه، حافظه و عملکردهای اجرایی مانند تصمیم‌گیری و تحلیل می‌شود.

آیا تحریک مغناطیسی مغز عوارضی دارد؟

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغزی به صورت مغناطیسی روشی غیرتهاجمی و به طور کلی بدون عوارض خاص و جانبی است. تفاوت tDCS و TMS– این روش به جراحی نیاز ندارد و در مقایسه با مصرف داروهای ضد افسردگی بسیار موثرتر و کم خطرتر است. از جمله عوارض مصرف داروهای ضد افسردگی می‌توان به احتمال خطر خودکشی، وابستگی بیش از حد به دارو، احتمال Overdose و تداخل با دیگر داروها و خوراکی‌ها اشاره کرد. این در حالیست که تنها عوارض خفیف آر تی ام اس احتمال ایجاد سردردی ملایم پس از عمل است. اگر بخواهیم در بیان عوارض rTMS نکته‌سنجی کنیم باید این چند نکته را بگوییم:

  • احساس ناراحتی پوست سر در محل تحریک
  • احتمال گرفتگی و اسپاسم موقت در صورت
  • احساس سبکی در سر

TMS یا تحریک مغناطیسی مغز به چه صورت انجام می‌شود؟

هر جلسه مغناطیس درمانی معمولا بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد. در این‌جا به شما می‌گوییم که دقیقا در مرکز درمانی تخصصی TMS دکتر کربلایی و در جلسات درمانی تحریک مغناطیسی مغز چه می‌گذرد:

این روش درمانی به خاطر غیرتهاجمی بودن نیازی به بیهوشی ندارد و به صورت سرپایی انجام می‌شود.

ابتدا روی صندلی مخصوص دستگاه TMS می‌نشینید و اپراتور قطعه الکترومغناطیسی خاصی را روی سر شما قرار می‌دهد و جای آن را در سرتان تنظیم می‌کند.

تفاوت tDCS و TMS– سپس دستگاه پالس‌هایی به مغز شما ارسال می‌کند. قطعا شما هیچ دردی احساس نخواهید کرد اما احتمالا حسی شبیه به ضربات نوک انگشت یا کلیک کردن به سرتان را حس می‌کنید. طی انجام درمان احتمالا در ناحیه پوستتان احساس ناراحتی خواهید کرد.

این پالس‌ها، حدود ۴۰ دقیقه جریانی الکتریکی را در سلول‌های عصبی شما ایجاد می‌کنند.

پس پایان جلسه شما می‌توانید به فعالیت‌های معمول روزانه مثل رانندگی ادامه دهید.

تعداد جلسات آر تی ام اس که برای درمان لازم است؟

تعداد جلسات rTMS یکی از سوالات پر تکراری است که معمولا بیماران می‌پرسند. به طور معمول هر بیمار به ۲۰ جلسه درمانی آر تی ام اس نیاز دارد که ممکن است با نظر پزشک تغییر کند. برای این‌که بهترین نتیجه از این جلسات درمانی گرفته شود بهتر است بیمار ۵ بار در هفته برای این جلسات مراجعه کند. معمولا افراد از جلسه ۸ تا ۱۲ می‌توانند آثار اولیه بهبود را در خود ببینند.

تفاوت rTMS و TMS چیست؟

افرادی که دارای علائم افسردگی هستند، مدت زمان زیادی است که از عواقب و نشانه‌های این بیماری رنج می‌برند. گاهی اوقات علت شکست درمان‌های معمولی در نتیجه مقاومت به داروهای ضد افسردگی است. تفاوت tDCS و TMS–  خوشبختانه دارودرمانی تنها راه مبارزه با افسردگی نیست. تحریک مغناطیسی مغز یا TMS راه درمانی جدیدی است که به افراد کمک می‌کند با عوارض مقاومت درمانی افسردگی مبارزه کنند. TMS مخفف واژه Transcranial magnetic stimulation است. rTMS نیز به زمان اطلاق می‌شود که جلسات درمانی به صورت دوره‌ای و تکراری انجام می‌پذیرد و مخفف واژه Repetitive Transcranial magnetic stimulation است. در واقع زمانی که شما تصمیم می‌گیرید جلسات درمانی خود را به طور کامل طی کنید از واژه آر تی ام اس استفاده می‌شود.

تفاوت tDCS و TMS– در این مقاله به موارد مهمی مانند قیمت هر جلسه tdcs- تفاوت tms با rtms- مزایای tdcs- تفاوت نوروفیدبک و rtms- پروتکل های tdcs- دستگاه tdcs- نحوه کار با دستگاه tdcs- Tms بهتر است یا ect  پرداختیم. شایان ذکر است که بسیاری از بیماری های جسمی ریشه در بیماری های روحی دارد. همه ما می دانیم که زندگی بدون چالش وجود ندارد. گاهی این سختی ها و چالش ها آنقدر شدید می شوند که تحمل آن ها  به تنهایی امکان پذیر نیست و روند طبیعی زندگی ما را از کار می اندازد. در این شرایط فقط یک روانشناس و یک درمانگر حرفه ای می تواند به ما کمک کند. ما در کلینیک زندگی شاد تلاش داریم تا با ارایه خدمات سلامت محور زمینه ی زندگی جدید و شادی را برای شما عزیزان فراهم نماییم. شما عزیزان می توانید از طریق شماره های  09107258953  – 09352189096  در تماس باشید تا با کمال میل به تمامی سوالات شما پاسخ داده شود یا جهت رزرو تلفنی نوبت در مرکز درمانی حسین بن علی (ع) واقع در حاشیه میدان بسیج با شماره تلفن09375125010 هماهنگ نمایید.

img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند