همین حالا در خبرنامه مشترک شوید تا آخرین اخبار ، اطلاع رسانی ها و تخفیف ها را دریافت کنید.

با ما در ارتباط باشید

سبد خرید

نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد

نوروفیدبک

نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد؟

نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد؟ در این مقاله می خواهیم به این سوال که نوروفیدبک چیست و چه کاربردهایی دارد بپردازیم.

تمام تلاش مجموعه زندگی شاد در مشهد این می باشد تا بتواند از دغدغه شما هموطنان و همشهریان عزیز بکاهد لطفا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد عوارض نوروفیدبک چیست ؟ قرص نوروفیدبک چیست؟ بیوفیدبک چیست و چه کاربردی دارد؟  در اختیار شما عزیزان قرار داده شود.

نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد ؟

نوروفیدبک که به الکتروانسفالوگرافی یا نوار مغزی نیز معروف است، یک نوع آزمایش درمانی می باشد که بازخورد یا فیدبک سریعی را از یک برنامه کامپیوتری ایجاد می کند و می تواند فعالیت امواج مغزی بیمار را ارزیابی کند.

کاربردهای درمانی نوروفیدبک

  • نوروفیدبک و اضطراب (Anxiety)
  • نوروفیدبک و بیش فعالی/ کمبود توجه (ADHD)
  • نوروفیدبک و افسردگی
  • نوروفیدبک و سوء مصرف مواد
  • نوروفیدبک و ناتوانی یادگیری( Learning disability)
  • نوروفیدبک و آسیب مغزی
  • نوروفیدبک و دردهای مزمن و سردردهای میگرن
نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد
نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد؟

چه انتظاری می توان از نوروفیدبک داشت ؟

نوروفیدبک معمولاً شامل یک جلسه در هفته است و به طور کلی در 20 جلسه اجرا می شود. بعضی از افراد به جلسات کمتری نیاز دارند اما بعضی دیگر باید در جلسات بیشتری شرکت کنند .

افراد هنگام انجام نوروفیدبک یا نوار مغز، روی یک صندلی می نشینند ، سپس تراپیست یا درمانگر سنسورهایی را به پوست سر وصل می کند، برنامه مربوط به نوار مغز روی کامپیوتر، سیگنال های مغزی را مشخص می کند و اطلاعاتی را در مورد فرکانس های امواج مغزی ارسال می کند.

نوروفیدبک چگونه عمل می کند؟

نوروفیدبک اطلاعاتی را از مغز در مورد نواحی که عملکرد خوبی ندارند، ارزیابی می کند تا بتواند بعدا آن ها را مستقیماً تحت درمان قرار دهد. روش های نوروفیدبک و تجهیزات استفاده شده برای انواع مختلف مشکلات متفاوت هستند.

  • یادگیری تغییر امواج مغز به سه روش در نوروفیدبک
  • یادگیری نیمه هشیار
  • یادگیری هشیار
  • رشد ویژگی انعطاف پذیری در مسیرهای عصبی مغز

رزرو نوبت آنلاین

تعداد جلسه لازم و مدت زمان هر جلسه برای درمان نوروفیدبک

تعیین دقیق تعداد جلسات مقدور نیست، اما معمولاً تعداد جلسات بین 30 تا 40 جلسه است.نوروفیدبک نوعی یادگیری است و مانند همه یادگیری ها برخی سریع تر یاد می گیرند و برخی دیرتر. شدت مشکلات دیده شده در QEEG می تواند نشان دهنده ی تعداد احتمالی جلسات باشد. نباید در چند جلسه اول منتظر تغییرات شد.

اولین تغییرات از جلسه دهم تا پانزدهم خود را نشان می دهند. در صورتی که این تغییرات مشاهده نگردند معمولا روند درمان اصلاح و در موارد مقاوم استفاده از نوروفیدبک قطع می شود.مدت زمان هر جلسه در حدود 30 تا 45 دقیقه است.

در پایان مجددا تاکید می نماییم ما در مجموعه زندگی شاد تلاش بی وقفه ایی را آغاز نموده اییم تا از طریق درمان وسواس زندگی جدید و شادی را برای شما مراجعین و بیماران و خانواده های محترم فراهم نماییم لطفا جهت هرگونه مشاوره و سوال با یکی از شماره های ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶ -۰۵۱۳۸۵۵۰۰۲۰ – ۰۵۱۳۸۵۵۰۴۷۰ – ۰۵۱۳۸۵۵۰۴۷۴  برقرار نمایید تا با کمال میل به تمامی سوالات و ابهامات در مورد درمان وسواس پاسخ داده شود.
 

 

img

حدود دوازده سال است که در زمینه نوروساینس و درمان های علوم اعصاب در مشهد مشغول به فعالیت هستم. پس از کسب تجربه در مراکز مختلف در شهر مشهد، با گرد هم آوردن بهترین تیم درمان و همچنین تهیه بروز ترین تجهیزات در مرکز اعصاب و روان نوین، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستم. شماره پروانه روانشناسی: ۱۲۵۹۶۶۷ شماره نظام روانشناسی: ۲۹۱۰۵ عضو انجمن روانشناسان آمریکا (APA): C2002264541 کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی عضو نظام روانشناسی عضو انجمن عصب شناسی عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علوم و فناوری های شناختی ایران سوابق همکاری درمانگاه مغز و اعصاب شرق ایران از 1401 تا اکنون سرتیم درمان نورساینس مرکز اعصاب و روان نوین تاکنون – ۱۴۰۰ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز آرن ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرتیم درمان نوروساینس بیمارستان شمس الشموس ۱۳۹۹-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب واحد برتر بیمارستان با ۹۲.۵ درصد رضایتمندی درمانگاه حسین ابن علی ۱۳۹۸-۱۴۰۱ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک سبک زندگی – تحت نظارت بهزیستی خراسان رضوی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب کلینیک جراحی اعصاب و روان دکتر آبیلی ۱۳۹۹ سرپرست دپارتمان علوم اعصاب مرکز نوین پاژ ۱۳۹۶-۱۳۹۷ همکاری با مجموعه قلم چی جهت ارزیابی دانش آموزان کنکوری مرکز بهار دانش ۱۳۹۶ ۱۰ ماه – دوره های سوپر ویژنی، نوروفیدبک مقدماتی و پیشرفته مقالات مقایسه اثربخشی دو روش درمانی نوروفیدبک و درمان شناختی _ رفتاری CBT بر اضطراب اجتماعی ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. بررسی اثربخشی نوروفیدبک بر کیفیت خواب و شدت بی خوابی در بیماران مبتلا به اختلال خواب ۱۳۹۸ برای مشاهده مقاله در سایت سیویلیکا اینجا کلیک کنید. سخنرانی ها پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی مدرن، مشاوره و علوم آموزشی – دانشگاه جورجیا ۲۰۲۰ ارائه مقاله کنفرانسی نهمین سمپوزیوم نوروپسیکولوژی شناختی ایران ۱۳۹۸ ارائه مقاله کنفرانسی

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند