نوروفیدبک در درمان افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه

نوروفیدبک در درمان افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه


فهرست مطالب

نوروفیدبک در درمان افسردگی با ۳۰% تخفیف در مجهزترین و بزرگترین مرکز و کلینیک نوروفیدبک در درمان افسردگی زیر نظر تیم علوم اعصاب زندگی شاد در تمام ایام هفته با افتخار پذیرای شما مراجعین عزیز می باشد. مجموعه تیم علوم اعصاب زندگی شاد لحظات شادی را برای شما فراهم خواهد نمود در این مقاله در مورد موضوعات بزرگترین مرکز نوروفیدبک در مشهد – نوروفیدبک چیست و چه کاربردی دارد – تاثیر نوروفیدبک بر افسردگی – تفاوت نوروفیدبک و بیوفیدبک – درمان با نوروفیدبک – هزینه نوروفیدبک – نوروفیدبک و اضطراب – مرکز مشاوره زندگی شاد مشهد مطالبی گفته خواهد شد.

یک مطالعه‌ی آزمایشی کوچک نشان داده است که نوروفیدبک – که در آن بیماران بر تغییر الگوهای امواج مغزی خود تمرکز می‌کنند – توانایی بالقوه برای درمان تعداد زیادی از ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان که از افسردگی مقاوم در برابر درمان (TRD) رنج می برند را دارد.

نوروفیدبک در درمان افسردگی – این اولین بار است که نشان داده شده است که نوروفیدبک علائم فردی و بهبود کلی TRD را ارتقا می بخشد. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، “افسردگی عامل اصلی ناتوانی در سراسر جهان است” و بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا از آن رنج می برند. روش‌های درمان برای افسردگی وجود دارد، اما حدود یک سوم از افراد حتی پس از مصرف داروهای متعدد ضد افسردگی، به درمان پاسخ نمی دهند. این افسردگی مقاوم به درمان (TRD) است. برای این بیماران گزینه‌های محدودی وجود دارد. در حال حاضر یک مطالعه آزمایشی جدید در کره نشان می‌دهد که نوروفیدبک ممکن است در کنار داروهای ضد افسردگی یک درمان مناسب را ارائه دهد. با ۱۲ بیمار مبتلا به TRD و ۱۲ شاهد کار شد. محققان بیماران را با ۱۲ هفته تمرینات منظم آموزش دادند، که در آن بیماران یاد گرفتند چگونه امواج مغزی خود را در پاسخ به سیگنال های صوتی و تصویری تغییر دهند.

نوروفیدبک در درمان افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه
نوروفیدبک در درمان افسردگی 

نوروفیدبک در درمان افسردگی – در تحقیقات گذشته، نشان داده شده است امواج مغزی مختلف با حالت‌ها و وضعیت‌های مختلف مغز مرتبط است، بنابراین از این بیماران خواسته شد همان‌طور که روی صفحه نمایش کامپیوتر نمایش داده می‌شد بر تغییر سطوح انواع خاصی از امواج مغزی تمرکز کنند. در هر ویزیت بیماران ۳۰ دقیقه آموزش beta/sensorimotor rhythm و ۳۰ دقیقه آموزش alpha/theta دریافت کردند. روند روانشناختی با استفاده از پرسشنامه‌های افسردگی استاندارد٬ در ابتدای درمان و سپس بعد از ۱، ۴ و ۱۲ هفته اندازه گیری شد. این پرسشنامه ها نشان می‌دادند که چگونه درمان بر فاکتورهای متعددی مانند روابط فردی، توانایی کار و زندگی خانوادگی تاثیر می‌گذارد. محققان دریافتند که در گروه نوروفیدبک، ۸ نفر از ۱۲ بیمار به درمان پاسخ داده و ۵ نفرشان نیز به اندازه‌ی کافی پاسخ دادند تا به عنوان بهبود بیماری طبقه بندی شوند. بیشتر این بیماران در حال بررسی دراز مدت هستند تا تعیین گردد آیا بهبود ادامه یافته است یا خیر. در مقابل، گروه شاهد پس از۱۲ هفته٬ بهبود قابل ملاحظه ای را نسبت به شروع نشان نداد.

نوروفیدبک در درمان افسردگی – رهبر این مطالعه پروفسور Eun-Jin Cheon از (Yeungnam University Hospital, South Korea) می‌گوید: نوروفیدبک در گذشته در بیماری‌های روانی به کار گرفته شده بود٬ اما تا آن‌جا که ما می‌دانیم این اولین بار است که نشان داده می‌شود در افزایش بهبودی و بهبود کلی (بهبود عملکردی) در افسردگی مقاوم در برابر درمان مؤثر است و این خیلی مهم است زیرا این بیماری از طرق دیگر درمان نمی‌شود. در این پژوهش افراد با افسردگی شدید که با وجود استفاده از داروها و به کارگیری روش‌های ضد افسردگی همچنان علائم افسردگی را داشتند بررسی شدند. نتایج ما نشان داد که نوروفیدبک ممکن است یک درمان مکمل موثر باشد تا بیماران دوباره احساس خوبی داشته باشند و با زندگی اُنس بگیرند. امیدوار کننده ترین چیز در مورد نوروفیدبک این است که حتی عوارض جانبی حتی خفیف هم ایجاد نمی‌کند.

ما باید تاکید کنیم که این یک مطالعه‌ی کوچک است و برای انتقال آن به کلینیک هنوز مسیر خیلی درازی در پیش داریم. این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

نوروفیدبک در درمان افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه
نوروفیدبک در درمان افسردگی

Henricus G Ruhe, MD, PhD یکی از اعضای ECNP در این باره می‌گوید: این مطالعه برای از بین بردن علائم افسردگی که در برابر سایر روش‌ها پاسخ ندادند بسیار جالب است. با اینکه تعداد بیماران بررسی شده خیلی کم بوده است ولی این روش باید به عنوان یک روش نوید بخش در نظر گرفته شود.

مطالعات بیشتری برای تکرار این نتایج و مقایسه‌ی این روش با سایر روش‌های درمانی(مثل روان درمانی یا استفاده از دارو) باید صورت گیرد.

نوروفیدبک در درمان افسردگی – بازخورد عصبی یا نوروفیدبک در اصل، نوعی بیوفیدبک است که با استفاده از ثبت امواج الکتریکی مغز و دادن بازخورد به فرد تلاش می‌کند که نوعی خودتنظیمی را به آزمودنی آموزش دهد. بازخورد، به طور معمول از راه صدا یا تصویر به فرد ارائه می‌شود و از این طریق، فرد متوجه می‌شود که آیا تغییر مناسبی را در فعالیت امواج مغزی خود ایجاد کرده‌است یا خیر.

در نوروفیدبک، حِسگرهایی که الکترود نامیده می‌شوند، بر روی پوست سر بیمار قرارمی‌گیرند. این حسگرها، فعالیت الکتریکی مغز فرد را ثبت و در قالب امواج مغزی (دراغلب موارد به شکل شبیه‌سازی شده در قالب یک بازی کامپیوتری یا فیلم ویدئویی) به او نشان می‌دهند. در این حالت، پخش فیلم یا هدایت بازی کامپیوتری بدون استفاده از دست و تنها با امواج مغزیِ شخص انجام می‌شود.

نوروفیدبک در درمان افسردگی – به این شکل، فرد با دیدن پیشرفت یا توقف بازی و گرفتن پاداش یا از دست دادن امتیاز یا تغییراتی که در صدا یا پخش فیلم به وجود می‌آید، پی به شرایط مطلوب یا نامطلوب امواج مغزی خود برده و سعی می‌کند تا با هدایت بازی یا فیلم، وضعیت تولید امواج مغزی خود را اصلاح کند.

از این روش می‌توان به منظور بهبود اختلالاتی چون بیش فعالی / کمبود توجه، ناتوانی‌های یادگیری، هراس و اختلالات اضطرابی، اختلالات مربوط به سو مصرف مواد، افسردگی، مدیریت استرس، میگرن، سندرم تورت و اختلالات خواب استفاده کرد.

نوروفیدبک در درمان افسردگی با 30% تخفیف زیر نظر دکتر با بیش از 15 سال سابقه
نوروفیدبک در درمان افسردگی

مغز افراد افسرده و افراد نرمال چه فرقی دارند؟

مغز انسان ها از دو نیم کره تشکیل شده ،نیم کره راست و دیگری نیمکره چپ

نیم کره راست: مسئول هیجانات وافکار منفی و نیم کره ی چپ:مسئول هیجانات و افکار مثبت است.

انواع مختلفی از امواج وجود دارد: امواج مثبت ،بتا، تتا و…

در این جا موجی که بیشتر اهمیت دارد، موج آلفا است، این موج با فعالیت های مغزی رابطه عکس دارد.

برای مثال درهنگام خواب، وقتی چشمانمان را می بندیم، آلفا بالاترین موج را دارد، در مغز افسرده و نرمال چه اتفاقی نمی افتد؟

موج آلفا در افراد نرمال

موج آلفا درنیم کره ی چپ افراد نرمال که مسئول هیجانات مثبت است ، میزان موج آلفا پایین است.

و برعکس در نیم کره ی راست، که مسئول هیجانات منفی است،میزان موج آلفابالاست. و این امر باعث می شود که تعادل برقرار باشد و درواقع هیجانات مثبت رابالا می برد.

موج آلفا در افراد افسرده

درمغز افراد افسرده این موج در دو نیم کره متفاوت است.

در نیم کره ی چپ که مسئول هیجانات مثبت، میزان موج آلفا بالاست در صورتی که باید پایین باشد.

درنیم کره ی راست که مسئول هیجانات منفی، میزان موج آلفا پایین است و در راستای آن که مسئول هیجانات مثبت هستند، پایین می آید و فرد دچار خلق افسرده و خلق پایین می شود.

درمان افسردگی با نوروفیدبک چگونه است؟

در واقع نوروفیدبک می تواند به صورت آینه عمل کند، و ما می توانیم از طریق این آینه مشکلات راببینیم و آن ها را حل کنیم.

در افراد افسرده مشکل از موج آلفا است، پس درمانگر نورفیدبک هدف را می گذارد بر سرکوب موج آلفا و نقطه ای که مسئول هیجانات منفی در افراد افسرده ان را پیدا می کند و درهمان نقطه کار را شروع می کند.

نوروفیدبک در درمان افسردگی – نحوه درمان افسردگی با نوروفیدبک

الکترودهایی روی گوش و سر وصل می شود.هدف درمانگر: کاهش موج آلفا است.

با شکل ها  و اسکرین های درمانی، که در سیستم وجود دارد این امواج مغزی هدایت می شود.

مراجعه از طریق آن اسکرین ها و بازی ها  می تواند، امواج مغزی راتغییر دهد.

در اینجا چون هدف کاهش موج آلفا است، پس زمانی که موج آلفا کاهش یابد، بازی کامپیوتری حرکت می کند و یا کارتون بزرگ می شود.

بدین ترتیب ذهن یاد می گیرد، موج آلفا را کاهش دهد. و درنهایت خلق افسرده کاهش می یابد.

برای درمان افسردگی می توان از روش های درمانی دیگری استفاده کرد، مانند درمان دارویی، روان درمانی،همچنین تکنولوژی های جدید مانند tms ، بیوفیدبک و نوروفیدبک

نوروفیدبک در درمان افسردگی – در پایان مجددا تاکید می نماییم ما در مجموعه علوم اعصاب زندگی شاد تلاش بی وقفه ایی را آغاز نموده اییم تا از طریق نوروفیدبک در درمان افسردگی زندگی جدید و شادی را برای شما مراجعین – بیماران و خانواده های محترم فراهم نماییم لطفا جهت هرگونه مشاوره و سوال در مورد نوروفیدبک در درمان افسردگی به صورت ۱۰۰% رایگان با یکی از شماره های ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶  , ۰۹۱۵۹۱۶۶۷۰۳ , ۰۵۱۳۸۴۴۳۸۹۳ تماس برقرار نمایید تا با کمال میل به تمامی سوالات و ابهامات در مورد نوروفیدبک در درمان افسردگی پاسخ داده شود.

Visits: 15

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *