جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات احمدآباد مشهد خدمات ویژه کلینیک زندگی شاد مشهد انجام کلیه خدمات درمانی مغز و اعصاب، روانپزشکی، روانشناسی، نوروتراپی و نوروفیدبک و مشاوره خانواده ، ازدواج ، کودک و… با حضور متخصصان متبحر و مجرب مشهد می باشد.
جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات احمدآباد مشهد – کلینیک زندگی شاد افتخار دارد که جهت انجام کلیه خدمات درمانی مغز و اعصاب، روانپزشکی، روانشناسی، نوروتراپی و نوروفیدبک و مشاوره خانواده ، ازدواج ، کودک و… با شماره تلفن09159166703 جهت رزرو نوبت در خدمت شما عزیزان باشد.
کلینیک زندگی شاد بهترین کلینیک مغز و اعصاب مشهد؛ جهت درمان مشکلاتی مانند سردرد ، درد گردن یا کمر، تشنج، سکته مغزی، تومورهای مغزی و ستون فقرات، ام اس، لرزش دست، پارکینسون ، فراموشی و آلزایمر ، افسردگی، اضطراب، مشکلات خانوادگی، اختلالات رشدی، شناختی یا رفتاری در کودکان و بسیاری موارد دیگر بهترین خدمات را تحت پزشکان متخصص ارائه می دهد.
طبیعتاً اگر فردی دچار علائم فوق شود به دنبال بهترین مرکز برای بررسی و تشخیص و درمان مشکل خود خواهد بود. کلینیک های چند تخصصی مغز و اعصاب و ستون فقرات میتوانند با توجه به پیچیدگیهای این حوزه و ارتباط تنگاتنگ بین رشته های تخصصی مختلف مانند جراحی مغز و اعصاب، داخلی مغز و اعصاب (نورولوژی)، روانپزشکی و روانشناسی به مراجعین خود کمک شایانی در پوشش تمام جوانب مشکل آنها بکنند.
بهترین کلینیک مغز و اعصاب که بتواند در این امر به مراجعین خود یاری رساند لازم است نه تنها محیط فیزیکی مناسب و آرامش بخش داشته باشد، بلکه از حضور متخصصین درمانگر که هر کدام در رشته تخصصی خود خبره و متبحر هستند بهره گرفته و همچنین شرایط مناسب برای استفاده از تکنولوژی ها و امکانات به روز تشخیصی درمانی را مهیا نماید. جهت هرگونه مشاوره تلفنی با شماره 09159166703 و بصورت حضوری در کلینیک زندگی شاد می توانید با همکاران ما با شماره تماس ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶ هماهنگ نمایید. ما با کمال میل شما را در زمینه خدمات جامع مغز و اعصاب راهنمایی خواهیم کرد.
جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات احمدآباد مشهد – خدمات جامع درمانی مغز و اعصاب ، روانپزشکی و روانشناسی توسط متخصصان با تجربه و حرفه ای در مجهزترین مرکز مغزو اعصاب مشهد با بیش از 20 سال سابقه موفق در مشهد با شماره تلفن رزرو نوبت تلفنی 09159166703 ارائه می گردد.
دیسک مصنوعی کمر: تکنولوژی جدید ستون فقرات
تاریخ دیسک مدرن کمر در سال 1984 با کاشت اولین دیسک مصنوعی به عنوان خیریه و در آلمان آغاز شد. این دستگاه توسط کارین باتنر جانز، جراح ارتوپد، و کرت اسکلنک، مهندس، ابداع شد. این دو طی دهه های 80 و 90 در اصلاح دیسک مصنوعی و کاشت نمونه روی بیماران با یکدیگر همکاری کردند. قبل از این، طراحی و حتی تحقیقات اولیه درمورد بیماران وجود داشت اما دستگاه های اولیه چندان موفق نبودند.
تحریک طناب نخاع (SCS) تبدیل به روش درمان استاندارد کسانی شده که به درد مزمن کمر و گردن مبتلا هستند. پیشرفت در زمینه ی تکنولوژی SCS به افراد مبتلا به درد مزمن ستون فقرات اجازه می دهد نیاز به داروهای مسکن را از بین ببرند یا کاهش دهند و به زندگی راحت و مفید برگردند.
کدام یک از مشکلات مربوط به ستون فقرات را می توان با SCS درمان کرد؟
این روش در درمان درد عصبی ناشی از عصب آسیب دیده بهتر عمل می کند و برای درمان درد کمر در وضعیت هایی نظیر بیماری زوال تدریجی دیسک، رادیکولوپاتی (دردی که به دست یا پا می زند)، تنگی مجرای فقرات (باریک شدن کانال نخاع)، موفق نبودن جراحی کمر یا درد بعد از جراحی کمر و سیاتیک مناسب است. به علاوه، SCS در درمان سندرم درد ناحیه ای مزمن (CRPS)، که نوع غیر شایع درد مزمن است، موفق عمل می کند.
این روش ضعف یا بی حسی را درمان نمی کند و در درمان درد ناشی از شکستگی استخوان یا سرطان موفق نیست.
چه زمان باید استفاده از SCS را در فرد مبتلا به درد مزمن در نظر گرفت؟
معمولا، باید قبل از در نظر گرفتن SCS سه تا شش ماه از روش های محافظه کارانه ی درمان استفاده کرد. با این حال، در موارد خاص، مثلا افراد مبتلا به CRPS، باید سریع تر از SCS بهره گرفت چون اگر درد بیشتر از یک سال ادامه داشته باشد، نرخ موفقیت پایین می آید. دلیل این امر این است که بعد از گذشت یک یا دو سال مسیر درد در افراد مبتلا به CRPS مجددا عود می کند و برگرداندن بیمار به وضعیت اولیه دشوار می شود.
پیوند و ابزاربندی ستون فقرات چیست؟
ابزاربندی ستون فقرات، که به آن ایمپلنت، دستگاه یا سخت افزار ستون فقرات هم می گویند، نوعی عمل جراحی برای ایمپلنت دستگاه از جنس تیتانیوم، آلیاژ تیتانیوم، استیل ضد زنگ یا غیر فلزی داخل ستون فقرات است. این روش راه حلی دائمی برای درمان بی ثباتی ستون فقرات است. ایمپلنت های پزشکی در شکل، اندازه و انواع مختلف برای درمان اختلالات ستون فقرات در تمام سنین طراحی شده است.
نمونه های ایمپلنت ستون فقرات عبارتند از:
- صفحه
- پیچ پدیکول
- قفس های قابل انبساط
- دیسک مصنوعی
- میله
- رابط
- دستگاه تثبیت بین خاری (طوری طراحی شده تا بین خار پشت ستون فقرات قرار بگیرد)
- مهره بند
- دستگاه تثبیت مفصل ساکروایلیاک
- دستگاه های داخل بدن (ساختارهای قفس مانند که از فضای بین استخوان حمایت می کند یا به جای استخوان قرار داده می شود و رشد استخوان جدید اطراف آن اتفاق می افتد)
در پیوند ستون فقرات از پیوند استخوان برای رشد همزمان دو سطح استخوان که روبه روی هم قرار دارند استفاده می شود. در اصطلاح پزشکی به آن آرتروز می گویند. ممکن است پیوند استخوان طی یک جراحی جداگانه از بیمار گرفته شود (که به آن استخوان اتولوگ یا آلوگرافت می گویند) یا از فرد دیگر به دست آید (که به آن استخوان آلوگرافت می گویند). گزینه ی دیگر درمان برای افراد مبتلا به کمردرد، استفاده از پروتئینی است که به استخوان شکل می دهد (BMP). این پروتئین باعث تحریک رشد استخوان جدید می شود.
چرا ابزاربندی و پیوند توامان انجام می شود؟
ابزاربندی همزمان با پیوند انجام می شود چون در عین تسهیل فرایند پیوند استخوان به حفظ ثبات ستون فقرات کمک می-کند. از این روش ها برای بازگرداندن ثبات به ستون فقرات، درمان بدشکلی ستون فقرات (مانند اسکولیوز) و اصلاح فضای ایجاد شده در اثر برداشتن عنصر ستون فقرات (مثلا دیسک میان مهره ای) حین عمل برداشتن فشار از روی ستون فقرات استفاده می شود.
این دو روش به صورت همزمان برای ثابت نگه داشتن ستون فقرات عمل می کنند. این امر لزوما به معنی عدم توانایی بیمار برای حرکت (مثلا خم شدن) نیست. بسیاری از بیماران گزارش داده اند که درواقع به خاطر کاهش یا از بین رفتن درد درنتیجه ی جراحی پیوند ستون فقرات بیشتر توانایی حرکت پیدا کرده اند.