بهترین متخصص و جراح مغز و اعصاب کودکان در مشهد کلینیک زندگی شاد افتخار دارد که جهت انجام کلیه خدمات درمانی مغز و اعصاب، روانپزشکی، روانشناسی، نوروتراپی و نوروفیدبک و مشاوره خانواده ، ازدواج ، کودک و… با شماره تلفن09159166703 جهت رزرو نوبت در خدمت شما عزیزان باشد.
کلینیک زندگی شاد بهترین کلینیک مغز و اعصاب مشهد؛ جهت درمان مشکلاتی مانند سردرد ، درد گردن یا کمر، تشنج، سکته مغزی، تومورهای مغزی و ستون فقرات، ام اس، لرزش دست، پارکینسون ، فراموشی و آلزایمر ، افسردگی، اضطراب، مشکلات خانوادگی، اختلالات رشدی، شناختی یا رفتاری در کودکان و بسیاری موارد دیگر بهترین خدمات را تحت پزشکان متخصص ارائه می دهد.
ما در کلینیک زندگی شاد تلاش کرده ایم تا محیطی زیبا و درخور مراجعین که احساس آرامش را در بیمار و مراجعین عزیز ایجاد میکند با حضور متخصصین خبره در تمامی رشتههای مرتبط با حوزه مغز و اعصاب و ستون فقرات بزرگسالان و کودکان مانند جراحی مغز و اعصاب ، داخلی مغز و اعصاب، روانپزشکی و روانشناسی و با سهولت دسترسی به مدرنترین تجهیزات تشخیصی و درمانی اختلالات و بیماریهای مغز و اعصاب مانند نوار مغزی ، نوار عصب و عضله، ام آر آی، سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی، اسکنهای هستهای، اتاق عمل سرپایی و همینطور سایر کلینیکهای تخصصی غیرمرتبط با مغز و اعصاب فراهم آوریم.
جهت هرگونه مشاوره تلفنی با شماره 09159166703 و نوبت دهی آنلاین با شماره تماس ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶هماهنگ نمایید. ما منتظر تماس شما جهت ارائه بهترین خدمات هستیم.
بهترین متخصص و جراح مغز و اعصاب کودکان در مشهد – کلینیک زندگی شاد بهترین خدمات درمانی مغز و اعصاب، روانپزشکی و روانشناسی را در مجهزترین مرکز مغز و اعصاب مشهد با بیش از 20 سال سابقه موفق در کشور با شماره تلفن رزرو نوبت ۰۹۳۵۲۱۸۹۰۹۶ ارائه می دهد.
متخصص مغز و اعصاب چه فرقی با متخصص جراح مغز و اعصاب دارد؟
عصب شناسی شاخه ای از پزشکی است که به روی تشخیص و درمان وضعیت هایی که مغز و سیستم عصبی و همین طور نخاع، عروق، عضلات و اعصاب را دچار اختلال می کند تمرکز دارد. دو زمینه ی تخصصی برای درمان این بیماری ها وجود دارد: خدمات عصب شناسی و جراحی مغز و اعصاب.
متخصص مغز و اعصاب کیست؟
به گفته ی آکادمی عصب شناسی آمریکایی، متخصص اعصاب پزشکی است که در زمینه ی تشخیص، درمان و کنترل بیماری های مغز و سیستم عصبی تخصص دارد. متخصص مغز و اعصاب برای تشخیص وضعیت های عصب شناختی از آزمایشاتی نظیر نوار مغز (EEG)، ام آر آی و سی تی اسکن کمک می گیرد. متخصص مغز و اعصاب می تواند در زمینه اختلالات رشدی-عصبی، اختلالات یادگیری، کنترل درد و سایر بیماری های حاد تخصص داشته باشد.
اگر شما یا یکی از عزیزانتان دچار اختلال عصبی هستید که به مراقبت مداوم نیاز دارد، اولین گزینه مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است. همچنین عصب شناس می تواند اختلال عصبی شما را درمان کند و سپس برای کمک به کنترل سلامت عمومی شما به پزشک داخلی، عمومی یا هر متخصص دیگر مشاوره دهد.
متخصص مغز و اعصاب چه بیماری هایی را درمان می کند؟
ازجمله اختلالات شایع عصبی که متخصصان مغز و اعصاب به درمان آن می پردازد شامل سردرد، اختلال خواب، رعشه، صرع، آسیب مغز و نخاعی، تومور مغزی، سکته، بیماری آلزایمز، بیماری پارکینسون، فلج چندگانه (MS)، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) و اختلالات عصب محیطی می شود.
جراح مغز و اعصاب کیست؟
کالج جراحان آمریکایی جراح عصب را به عنوان پزشکی معرفی می کند که بیماری های مغز، نخاع و سیستم عصبی را بسته به نوع بیماری یا آسیب از طریق جراحی یا غیر از آن تشخیص می دهد و درمان می کند. اغلب پزشکان دیگر- پزشکان اورژانس، متخصص مغز و اعصاب و پزشکان عمومی- از جراحان مغز و اعصاب مشاوره می گیرند چون این افراد در تشخیص بیماری های عصبی آموزش زیادی دیده اند.
جراح مغز و اعصاب چه بیماری هایی را درمان می کند؟
جراح های مغز و اعصاب آموزش دیده اند تا افراد دچار آسیب مغزی و نخاعی، آنوریسم، انسداد عروق، درد مزمن کمر، نقص مادرزادی، تومور مغزی و نخاعی و مشکلات سیستم عصبی محیطی را درمان کنند. جراحان مغز و اعصاب کار جراحی سندرم تونل کارپ، برداشتن تومور مغز و نخاع و جراحی ستون فقرات را نیز برعهده دارند. به گفته ی دانشگاه بهداشت و علوم اورگن، جراح مغز و اعصاب کار درمان بیماری هایی که به جراحی نیاز ندارد مانند پارکینسون یا کمر درد را هم انجام می-دهد.
مقایسه ی متخصص مغز و اعصاب با جراح مغز و اعصاب
تفاوت های قابل توجهی میان متخصص مغز و اعصاب و جراح مغز و اعصاب وجود دارد. اما در زمینه ی مدیریت پزشکی بین این دو حرفه هم پوشانی هم دیده می شود.
ارتباط این دو تخصص در این است که هردو به دانش تخصصی درباره سیستم عصبی و عملکرد آن نیاز دارند. هم جراح و هم متخصص مغز و اعصاب به منظور نظارت بر عملکرد مغز آزمایشات پیچیده عصب شناختی نظیر نوار مغز، ام آرآی و سی-تی اسکن انجام می دهند و هردو برای ترمیم عروق مغز از حداقل روش جراحی تهاجمی استفاده می کنند.
متخصص و جراح مغز و اعصاب هردو کار تشخیص و درمان بیماری های مربوط به سیستم عصبی را برعهده دارند اما متخصص مغز و اعصاب جراحی انجام نمی دهد. تمرکز عصب شناس به روی تشخیص بیماری های عصبی است که از طریق دارو یا سایر روش های درمان برطرف می شود یا به کنترل دقیق نیاز دارد. با این حال، اگر تشخیص داده شود که یک عامل فیزیکی باعث بیماری عصبی شده است، درصورت نیاز به جراحی، عصب شناس شما را به جراح مغز و اعصاب ارجاع می دهد تا مشکل برداشته یا برطرف شود و نتیجه ی بهتری حاصل گردد.
اگر دچار مشکل عصبی، نخاعی یا مغزی هستید، با پزشک خود مشورت کنید. بسته به وضعیتی که دارید، پزشک شما را به متخصص یا جراح مغز و اعصاب ارجاع می دهد.